facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Collectief Geluk

Collectief Geluk

Info

Waanzinnige websites en apps voor wereldverbeteraars.

Geschiedenis

Droom jij ook van een mooiere wereld?
Een wereld waarin iedereen gelukkig is.
Een 100% schone groene aarde.
Waar duurzaam en sociaal ondernemen de norm is.
Er is voedsel, water, energie, huisvesting en geld in overvloed voor ons allemaal.
We hebben zorg en aandacht voor elkaar.
We voelen ons gezond en ontspannen.
We zijn vrij in onze keuzes.
We werken samen en spelen samen.
Zo bouwen we aan collectief geluk. Doe je mee?

Adres: Wenckebachstraat 128, 1951 JW Velsen-Noord
Stad: Velsen-Noord
Route: Wenckebachstraat 128
Postcode: 1951 JW


Recensies
Workshop Boost je vindbaarheid in Google gedaan. Fijne en verhelderende workshop waarin je handige en toepasbare tools krijgt om maximaal resultaat te gaan behalen in Google. Natasja legt het op een rustige en duidelijke manier uit! Zeker een aanrader, net als haar workshop website bouwen in 1 dag.
Door de SEO-workshop heb ik de eerste belangrijke stappen gezet om beter google-vindbaar te zijn en heb ik duidelijk met welke concrete acties ik dit nog verder kan verbeteren. Fijn om deze kennis vanaf nu bij nieuwe pagina's meteen toe te kunnen passen.
Super nuttige 1-dags workshop, Natasja legt alles zeer helder uit en maakt het praktisch, ik vond het echt helder en verrassend leuk en creatief om zelf een website te bouwen. Fijn dat je dan along the way zelf ook aanpassingen kunt doen aan je site, absolute aanrader!
Ik heb de cursus in 1 dag je website gedaan. Natasja is heel vriendelijk, duidelijk en ook zeer geduldig. Stap voor stap legt ze uit hoe je een goede start kan maken. Als je van ontwerpen houdt en ook als graag zelf wil weten hoe het allemaal werkt, zodat je niet afhankelijk wordt van een webdesigner, dan zeg ik doen!
In één dag in staat om een website te maken. Gezellige kleine groep. Ik zeg doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid