facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colijn Interieur

Colijn Interieur

Info

Colijn Interieur is een echt familie bedrijf, dat inmiddels 41 jaar voor al uw interieur het gezicht is van Leiden.

Colijn Interieur, de grootste meubelexpert van Leiden

Geschiedenis

Woonwinkel Colijn Interieur in Leiden toont op inspirerende wijze uiteenlopende woonstijlen, in een ruim assortiment:

- Banken;
- Kasten;
- Tafels;
- Stoelen;
- Fauteuils;
- Dressoirs;
- Schilderijen;
- Verlichting;
- Accessoires en sierkussens;
- Bedden & Boxsprings;

Het assortiment wordt gepresenteerd in verschillende stijlkamers, intieme huis- of eetkamers. Zo kan u een goede indruk krijgen hoe het mogelijk over zou kunnen komen in uw eigen huis. Met meer dan 3.500 m2 aan stijlkamers, verdeeld over twee etages, staat er voor ieder wat wils.

Voor liefhebbers van landelijk wonen heeft Colijn Interieur een collectie ontwikkeld waarin onder meer een selectie landelijke en authentieke meubels en woonaccessoires wordt aangeboden.

Persoonlijk advies
Een interieur inrichten is leuk en kan tegelijk spannend en uitdagend zijn. De specialisten van Colijn Interieur weten alles van uw interieur en woninginrichting. Of het nou over een compleet nieuw interieur gaat, of een aanvulling op het bestaande. Wij helpen u graag verder om uw eigen sfeer aan uw interieur te geven.
Onze adviseurs bieden hulp en advies bij het combineren van stoffen, stijlen, kleuren en accessoires. Colijn Interieur denkt mee hoe u efficiënt met de ruimte om kunt gaan.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Adres: Verdamstraat 6, 2313PN Leiden
Telefoonnummer: 071-5142421
Stad: Leiden
Route: Verdamstraat 6
Postcode: 2313PN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Houweling Interieur Outlet Leiden, Bentveld Leiden, Bankstel Leiden, Woonboulevard Leiden, Bentveld Interieur, Licht en Interieur Leiden, Colijn fauteuil, De Klare Lijn Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kurk 2000 Parketvloeren Kurk 2000 Parketvloeren 1 km Mooie vloer, maar naden zetten uit na aanbevolen beschermingslaag. Meneer heeft een p...
Boxspringstudio.nl Boxspringstudio.nl 3 km Een leuke zaak en mensen met kennis, je mag op bedden gaan liggen om te testen wat vo...
Hulshoff Hulshoff 3 km Wij hebben een mooie stoel gekocht bij hulshoff. Helaas is de kwaliteit ongelooflijk ...
Recensies
Hele prettige ervaring bij het kopen van een bankstel. Filmpje werd gestuurd zodat de bank van alle kanten te bekijken was. Ook de levering werd professioneel en netjes uitgevoerd met nog een leuk presentje van de verkoopster. Erg mooie zaak, kom er zeker weer! Bedankt voor de goede service!
Informatie over een product via de site aangevraagd, daarna zeer snelle reactie en Colijn Interieur bleef betrokken tijdens levering vertraging via PostNL; Colijn Interieur onderhield contact met ons en dacht mee over oplossingen. Zeker een aanrader!
Advies, bestelling, levering en plaatsing zijn geheel naar wens gegaan. Topbedrijf!
Mooie spullen, uitstekende service.
Top winkel, heel erg vriendelijk personeel en super blij met de mooie kast!
Wat een prachtige winkel met een warme familie aan het roer, een echt familiebedrijf. Wij kwamen binnen voor een nieuwe bank en hebben uiteindelijk ons hele interieur aangepakt. Wat een ontzettend mooi, trendy en diverse assortiment. Inge heeft met ons meegedacht en heeft een geweldige after-sales. Een echte aanrader!
Geweldige zaak met erg mooie meubels, vriendelijk en deskundig advies
Mooie winkel, goed advies. Lekkere koffie. Zeer geslaagd.
Hele mooie dingen. Echt mooie winkel en prima geholpen ..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid