facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colijn

Adres: Colijnlaan 321 , Rijswijk 2283 XL, NL
Telefoonnummer: 070 396 5255
Stad: Rijswijk
Route: Colijnlaan 321
Postcode: 2283 XL



op zoek naar gerelateerd: colijn geschiedenis, colijn betekenis, colijn aanpassingspolitiek, maatregelen colijn, gaat u maar rustig slapen colijn, colijn youtube, colijn maatregel, regering colijn
Recensies
Vanavond voor het eerst hier besteld en echt meer dan dik tevreden! De bezorger wist meteen dat we nieuwe klanten waren, de patat was perfect krokant, de mayonaise is de mayonaise die je wil bij een snackbar, ze hebben de ouderwetse, lange draadjesvlees kroket de lekkerste dus, het perfecte broodje voor de snacks en ook de frikadel en mexicano waren top én met de perfecte saus ratio. We hebben eindelijk een top snackbar gevonden en zijn een nieuwe vaste klant!
Een ster nog te veel was er al heel poos niet geweest en nu weet ik ook al weer waarom wat was het bagger broodje kroket was smerig na twee hapjes weggegooid patat leek wel weer opnieuw opgebakken en bami hap was beetje zuurig never nooit meer daar iets halen en prijs absurd
Zelfs 1 ster vind ik teveel. De friet is droog. Er zit in de friet lucht. Geen smaak van friet en zelfs geen geur. Voor 4 personen is niet eens genoeg voor 2 personen. Bamihap smaakt totaal niet naar een bamihap. Erg zout en bami zit geplakt op elkaar en geen groente er ook nog eens in Voor 14 euro verwacht ik wel wat beter. Bram, Broodhuijs of kwalitaria. Jammer alles gesloten. Maar hier nooit meer.
Ik kwam hier spullen leveren en kreeg gelijk een broodje kroket en een bakkie! Ouderwetse vriendelijkheid en waardering, dikke 10!
Bijna op in mum van tijd. Lekkere pindasaus en was snel klaar! Blij dat ik daar patat ben gaan halen :
Aardige eigenaar. Niet duur. Gewoon eens proberen wanneer men in de buurt is.
Prima snackbar. Altijd vriendelijk geholpen. Keuze is reuze.
Echt geweldig lieve mensen super klantvriendelijk. Ik ben een zware astmapatient en ik was heel erg benauwd naar een lange dag pretpark. Dus gingen we daar even snel wat eten samen met de kids. De man was uiterst vriendelijk en ook de 2e man was ontzettend vriendelijk. Ik heb uiteindelijk moeten vragen of we binnen konden zitten omdat ik het niet staand vol kon houden. Had mijn bestelling verkeerd en toch nog vriendelijk gebleven. Plus heb ik nog eens gevraagd of mijn vernevelapparaat aan mocht op de stroom omdat ik zo benauwd werd. Allemaal geen probleem eten was goed mensen uiterst criendelijken vroegen nog enkele keren of het wel goed ging. Mocht in de keuken zitten op een stoel die voor me werd klaargezet apparaat aamgesloten en kon rustig mijn verneveling doen.!!!!
Vandaag voor het eerst wat snacks gehaald bij deze snackbar. Nooit meer! Het is duidelijk oud frituurvet waar men in bakt, frikandel en berenklauw hebben wij uiteindelijk na enkele happen weggegooid. De friet was slap en erg vet. Dit is serieus de slechtste snackbar waar ik ooit ben geweest.
Het broodje kroket was niet te eten, kroket had een nare nasmaak. Kaas soufle was oke en broodje gezond ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid