facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coffeeshop Paradox Weert

Coffeeshop Paradox Weert
Adres: Parallelweg 101, 6001 HM Weert, Nederland
Telefoonnummer: 0495 664 061
Staat: Limburg
District: Weert
Stad: Weert
Route: Parallelweg
Huisnummer: 101
Postcode: 6001 HM


Openingstijden

maandag: 10:00–20:00
dinsdag: 10:00–20:00
woensdag: 10:00–20:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 10:00–20:00
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: 10:00–20:00

Recensies
Serieus..?? ALWEER zo natte weed ...nnIk kom hier regelmatig en al jaren, maar de laatste 4-5 maanden zo slechte weeds amaai.nnIs het slecht, verkoop het niet !nnOnder donker licht en in groene plasic zakjes lijkt de weed groen van kleur.nMaar als je het uit het zakje haalt en in daglicht bekijkt,nis het geel-bruine weed.nnSommige topjes zijn ook zwart vanbinnen, ... schimmel !nHet riekt ook helemaal niet naar weed, eerder een zure stro-geur.nnAls je het nog na-droogt.., ja..,nbeschimmelde weed blijft beschimmelde weed.nnJULLIE WETEN DIT goed genoeg !nnHet is zo nat dat het nog niet eens door de crusher gaat en alles verstopt.nMet de hand moet je het echt hard plukken van de takjes.nnMaar het is gewoonweg niet te roken, wat een stank.nNet aangebrande olie.nEcht BAH !nnPersoneel in het verleden al eens aangesproken over regelmatig natte/slechte weed.nKrijg je als antwoord dat je wat anders moet kopen.nDan zegge ze dat je een soortje van 15e/gram moet kopen.nnRoermond is veel beter, heb ik ondertussen ondervonden.nnErg jammer voor al die jaren daar vaste klant te zijn.
Gisteren de enemy of the state gekocht. Ik en m’n vrouw elk 5 gram. Wat een bucht is me dat! In verschillende jaren niet zo slechte wiet gerookt! Ik word hier dus totaal niet stoned van. Onder de microscoop bekeken, en hier hangt zo goed als niets van thc op. Ruiken doet ie wel lekker.nIk vroeg een wietje met mooie toppen, en heb fluffy buitenkweek gekregen.nIk rij volgende keer gewoon wat verder en laat deze shop vanaf nu links liggen.
Kwam er tot voorkort bijna om de 2 weken al net geen 15 jaar maar is er alleen maar op achteruit gegaan... Sommige personeel onvriendelijk, Zeker in kwaliteit van de wiet is achteruit gegaan... En tevens valt het op na alle die jaren je kan best binnen komen en hoi hoi zeggen als Belg inplaats van hallo zodra ze u Belgische accent horen moeten ze toevallig een bakje met zakjes ergens gaan halen en geven ze je gwn goedkope mee inplaats van fatsoenlijk Materiaal voor Belgen. Begint nie meer alleen voor mij op te vallen sorry nnBen zo te zien ook niet belangen de eerste die het al heeft gepost percies!nn
Door die gorilla van een portier die geen respect heeft voor vrouwen, een ontzettend asociale gast. Met een grote mond die continu met iedereen conflicten opzoekt, zet ik geen stap meer over de vloer. Ik voel mij dan ook niet veilig in zijn buurt. De job van een portier is conflicten te vermijden, en mensen veilig te houden. Deze zoekt ze op en maakt de situatie juist onveilig.nnIk heb 25 jaar geen problemen gehad, maar dat is nu over.
Ik ga altijd 5 gram kopen maar altijd iets minder altijd iets minder ….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid