facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coffeeshop Hofnar

Info

Een Hollandse grachtengordelsfeer en een gezellig terras aan de het water maken de centraal gelegen Hofnar tot gezellige intieme coffeeshop.

Geschiedenis

In Harlingen begonnen we met coffeeshop Kaya, nog vóór het huidige coffeeshop beleid, als een bruine kroeg met drankvergunning en vergunning voor de verkoop van softdrugs. Hofnar aan het Franekereind in Harlingen is sinds die tijd een begrip’ in het havenstadje. Hofnar transformeerde van ‘boerenschuur’ naar een coffeeshop met een nog authentieke bruine kroegsfeer. Het schuimend nat is bijna 200 jaar verbonden aan dit pand.


In wat ooit het Groninger Veerhuis en ‘Hoofd depot Bierbrouwerij Het Haantje’ was startte Ype Sipma, een ‘koffiehuis’ houder, in 1906 Café Sipma dat door de familie werd gerund tot 1970. Op de zijgevel is de originele oude muurreclame, zoals er nog vele zijn in Harlingen, in ere hersteld door de vereniging oud Harlingen. Wat ooit begon als “koffiehuis” is ruim een eeuw later een “coffeeshop”. Een typisch Hollandse grachtengordelsfeer en een gezellig terras aan de het water maken de centraal gelegen Hofnar tot gezellige intieme coffeeshop voor de nieuwe en oudere generatie. Op een steenworp afstand van het oude centrum, de Harlinger haven en veerdienst naar Vlieland en Terschelling.



"Wat ooit begon als “koffiehuis” is ruim een eeuw later een “coffeeshop”. Een typisch Hollandse grachtengordelsfeer en een gezellig terras aan de het water maken de centraal gelegen Hofnar tot gezellige, moderne en intieme coffeeshop voor de nieuwe en oudere generatie. Op een steenworp afstand van het oude centrum, de Harlinger haven en veerdienst naar Vlieland en Terschelling."
Adres: Franekereind 17, 8861 AA Harlingen
Telefoonnummer: 0517418929
Stad: Harlingen
Route: Franekereind 17
Postcode: 8861 AA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Huisregels coffeeshop, Coffeeshop open Leeuwarden, Vacature Coffeeshop Leeuwarden, Harlingen Coffeeshop deutsche, Coffeeshop Leeuwarden, Coffeeshop Leeuwarden gesloten, Coffeeshop Sneek, Tattooshop Harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Levels Harlingen Levels Harlingen 521 meter De kinderen wilden uiteten met Mama ,en mochten zelf een restaurant uitzoeken, natuur...
Recensies
Voor de zoveelste keer het verkeerde gekregen. Raad die snotneus achter de bar wat anders aan. Kom je thuis is het niet te roken. Zeg je er wat van kun je het niet omruilen. Kom al 15 jaar bij jullie. Genoeg geld verdiend in al die jaren... treurige shop
Vriendelijk personeel Goede wiet en een leuk sfeertje
Goede shop. Veel keuze en goede kwaliteit, vergelijkbaar met Amsterdamse shops. Afgelopen week 2 keer geweest toen ik op vakantie was. Mooie toppen krijg je voor een mooie prijs. Wedding cake is een aanrader. Ook de hasj was top top. Ten slotte was de medewerker erg vriendelijk, je krijgt pakje gratis vloei. Aanrader deze shop.
Zeer gezellig ingericht en een goed aanbod, ook de kwaliteit is op pijl
Voor de derde keer op rij 10 minuten staan wachten tot degene achter de balie was uitgekletst met een klant. Wil je dan wat verkopen of niet?
Mooie shop, lekker ruim en prima prijs/kwaliteit wiet. Verder ook aardig personeel, leuk gedecoreerd en goede in achtneming van huidige corona maatregelen.
Goed spul maar wat een chaggerijnig ding achter de balie zech jeetje
Goed!, Schoon en hygiënisch.. Goed en leuk geholpen door het personeel..
Veel verschillende soorten wiet ik mis de Friese vriendelijkheid bij het personeel
Als het beestje maar een naam heeft . Weten niet wat ze verkopen , slechte inkoop. Echte kenners
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid