facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coffeelicious

Coffeelicious
"Coffeelicious Breda is gevestigd aan de Ginnekenweg en heeft een prachtige, verborgen stadstuin. Gratis parkeren kan gemakkelijk in de directe omgeving.Bij Coffeelicious maken wij ontbijt, lunch en de meest bijzondere taarten. We maken alles zelf en serveren het met een glimlach. Die combinatie zorgt ervoor dat ook onze gasten het erg naar hun zin hebben bij ons.Vooral als je iets hebt om te vieren zoals een verjaardag of een babyshower ben je bij ons op het goede adres. Wij versieren de tafel met alle liefde en zorgen voor een onbezorgde ochtend of middag.Vooral de Coffeelicious high tea in Breda is bijzonder populair. Alles is huisgemaakt volgens recept van de Ierse eigenaresse Chef Joan. Ook serveren wij vegan high tea's."
Adres: Ginnekenweg 59 , Breda 4818 JB, NL
Telefoonnummer: 076 820 0335
Stad: Breda
Route: Ginnekenweg 59
Postcode: 4818 JB


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: coffeelicious dordrecht dordrecht, coffeelicious breda high tea, coffeelicious freakshake, coffeelicious cake, coffeelicious huis van gijn, coffeelicious instagram, coffeelicious thuisbezorgd, coffeelicious den haag lange voorhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gusti Factory Gusti Factory 111 meter Altijd heerlijk om er even ijs te eten.
Stilleven Stilleven 124 meter Wat een heerlijke plek! De dames waren erg gastvrij en vriendelijk en zorgden voor ee...
Hemels Hemels 351 meter Wat een prachtig restaurant: zowel qua interieur als de presentatie en de smaak van h...
De Gomer De Gomer 514 meter Goede sfeer, super personeel en heerlijke taart op. Aanrader
Frezzo Breda Frezzo Breda 680 meter Veel soorten heerlijk Italiaans ijs. Zit op een heel gezellige hoek, aan het einde va...
Charelli Charelli 700 meter In de mooie ruime binnentuin waan je je op terras aan de middellandse zee. Goede bedi...
Taste Taste 1 km Super lunchen hier. Komen hier al enkele jaren regelmatig. Heerlijke broodjes voor ee...
Koffie Bij Teun Koffie Bij Teun 1 km Op 24-5 een koffie workshop gevolgd. Wat was dit een genot. Teun speelt in op de beho...
Ja!Breda Ja!Breda 1 km Wij hebben genoten! Ik had doorgegeven dat ik gluten en lactose vrij moest eten en mi...
Tante Betsie Tante Betsie 1 km Een sfeervolle gelegenheid. Zo leuk ingericht dat je bij het rondkijken ogen en oren ...
Barista Cafe Breda Barista Cafe Breda 1 km In deze tijd van corona een vaste locatie om een Latte Machiato te halen...
Simon Lévelt Simon Lévelt 1 km Niet zoveel thee hier vergeleken met bijvoorbeeld Dordrecht of Den Haag.
Inspire Coffee Company Inspire Coffee Company 1 km Fantastisch! Leuke ongedwongen sfeer. Begonnen met koffie/thee en daarna geborreld. H...
Doppio Espresso Doppio Espresso 1 km Heerlijke lunch met een vriendin. Een heerlijke lunch gebruikt met nog zo’n super lek...
Sowieso Sowieso 1 km Wij hebben drie dagen genoten van bijzonder lekkere espresso's en warme knapperige cr...
In Kannen & Kruiken In Kannen & Kruiken 1 km Welkom bij In Kannen & Kruiken, leuk dat je ons hebt gevonden!
Yirga Yirga 1 km Enorm lekkere Coffee bij Yirga! Fijne smaak, goed schuim op de cappuccino en mooie ba...
IJssalon bon appetit IJssalon bon appetit 1 km Genoten van een heerlijke lunch en als afsluiting een goed smakend ijsje. De keuze is...
Recensies
Zeer mooie, zelfs beetje romantische zaak. Personeel is heel vriendelijk. De koffie was heerlijk! We komen zeker een keer terug voor een hapje in deze gezellige zaak. Heerlijke salade gegeten bij ons tweede bezoek.
Je krijgt een warme ontvangst, het was een heerlijk ontbijtje met Bubbels. Zeker de moeite waard om nog een keer te te komen eten.
Ben hier vorig jaar geweest. Vind dit een heel fijne zaak om te lunchen. Sfeer is heel relaxed, aanbod is prima. Vooral de taartjes die je zelf bij de bar kunt uitzoeken zijn aan te raden. Er is ook een klein terras aan de straatkant bij de Ginnekenweg. Kan wat druk zijn, maar is wel leuk “mensen kijken”. Ik kom graag weer eens terug.
Samen met mijn gezin van een heerlijke brunch genoten. Vlotte bediening en vriendelijk personeel, ook naar de kinderen toe. Ook is de aankleding van de zaak tip top in orde. Favoriet waren de tosti's en de freakshakes! Zeker een aanrader voor een lunch in een relaxed en ongedwongen sfeer..
Lang moeten wachten, erg druk, zeker waard! Familie springt bij waar nodig, fijne mensen! En het eten, ... hmmm Aanrader!
Niet boeiende brunch. De morning glory klinkt fantastisch op papier. In realiteit krijg je een halve scone waar de jam en cream al op gesmeert is je kan niet zeggen dat je niet van cream houdt bijv, 1 bord met ei per 2 pers die je zelf moet verdelen, harde droge pannenkoeken en smakeloos bananenbrood. Jammer dit, we hadden hoge verwachtingen na alle goede reviews. Misschien was de keuken erg druk.
Wij hebben tijdens moederdag een high tea gehad bij coffeedelicious. Deze high tea was ter ere van de verjaardag van oma, en is ons erg tegen gevallen. We hadden een reservering gemaakt, op het tijdstip van de reservering was er helaas nog geen tafel voor ons. Eenmaal aan een tafel kregen we thee geserveerd, en even later 3 schalen met verschillende dingen voor ons met 7 personen. Het eten is ons erg tegengevallen het was aan de weinige kant en niet van kwaliteit die je mag verwachten voor 26.95 per persoon. Eenmaal thuis krijgen wij bericht van coffeedelicious dat het met moederdag erg druk was en ze niet de kwaliteit konden bieden die ze wilde. Daarom boden ze ons 2 bonnen aan met een zeer beperkte geldigheid voor koffie met gebak, terwijl we met 7 personen een high tea hadden. Voor ons staan deze 2 bonnen totaal niet in verhouding met het gemiste genot.
Van planjeuitje.nl :Coffeelicious heeft de eerste plek op deze blog verdiend omdat het in 2014 is verkozen als winnaar van de beste koffie in Nederland! Naast ‘delicious’ koffie staan zij ook bekend als een ‘breakfast and lunchroom’. Dus voor de brunch liefhebbers onder ons is dit een toffe plek om heen te gaan. Coffeelicious is geplaatst aan de andere kant van de stad, maar nog steeds dichtbij het centrum, waardoor het misschien niet zo bekend is bij velen. Het Ginneken is een net iets luxer deel van het centrum waar de laatste tijd steeds meer koffietentjes zijn geopend. Coffeelicious heeft een open keuken waar je kunt meekijken hoe ze talloze heerlijke gerechten klaarmaken. Maar om een echte sfeerimpressie te krijgen kun je een bezoekje nemen aan de website waar een kort intro filmpje wordt weergegeven met heel veel taart en lekkers! En als je daarna niet kunt kiezen uit het menu is er ook de mogelijkheid om een high tea te boeken, zo krijg je van alles iets! Dus kom snel langs, en proef de lekkerste koffie van Nederland.
Op een zondagmiddag in december heerlijk geluncht met mijn ouders bij coffeelicious Breda. Bij binnenkomt leuk ontvangen en gelijk een goede sfeer. Heb zelf een buddha bowl kip op en een heerlijke rose latte. Echt een aanrader. Persoon was erg vriendelijk! Een plek voor herhaling vatbaar!
Door de mooie foto's via Google maps wilde ik hier perse heen! Maar het was de enige en laatste keer. Het drinken was OK en vers, geen commentaar.. maar het gebak heeft me teleur gesteld, vooral de droge cinnamon roll met weinig icing. Zou adviseren aan de bakker om deze voortaan in de room te bakken, zodat het deeg lekker zacht blijft. Ook de kaneelsmaak was erg zuinig, er moet echt wat meer kaneel/suiker mengsel tussen.. Nu was het, mede door het mini beetje crème dat erop zat, een droog en te hard gebakken broodje. Laat ik afsluiten met iets positiefs, de icing die erop zat was wel lekker van smaak. Helaas heb ik er tijdens m'n bezoek niet aan gedacht om een foto te maken. Het was een goeie geweest om mensen ervoor te behoeden om zich net als ik te laten verleiden door de goed uitziende foto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid