facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CoffeeLab Den Bosch

Info

CoffeeLab Den Bosch is de plek voor top koffie, Huisgemaakt gebak (ja, ook Bossche Bollen) en gezonde lunch gerechten. Grote tafels, en gastvrije bediening



"CoffeeLab Den Bosch is een bijzondere zaak. We hebben 70% van het CoffeeLab DNA ook naar Den Bosch gebracht. Maar 30% is helemaal gericht op producten, mensen, materialen etc uit Den Bosch.Zo serveren we lokale bieren uit deze mooie stad. Maar ook wijnen van Barrique uit de Vughterstraat.Volgens Bossche tradities bedienen we ook aan tafel. Onze missie is immers dat wij de Bosschenaar, de bezoeker van Den Bosch en ook de gasten van Hotel the Little Duke boven ons graag samen aan tafel krijgen.Daarom hebben wij ook 3 grote stamtafels community tables neergezet.We hopen je snel te zien aan een van deze tafels "
Adres: Stationsweg 35, 5211 TV Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0642979473
Stad: Den Bosch
Route: Stationsweg 35
Postcode: 5211 TV



op zoek naar gerelateerd: COFFEELAB Nijmegen, COFFEELAB Strijp-S, Ontbijt Den Bosch, Tripadvisor Den Bosch, DE Café Den Bosch, Resto Den Bosch, Bistro in Den Bosch, Paasontbijt Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meetpoint Coffeeshop Den Bosch Meetpoint Coffeeshop Den Bosch 952 meter Hele fijne en leuke, maar vooral ook vriendelijke shop met kei goeie kwaliteit wiet e...
Recensies
Vorig jaar ontdekte ik Coffeelab tijdens mijn bezoek aan Den Bosch. Nu ik er weer was moest ik er wel weer heen. De koffie is hier heerlijk. Het personeel, vriendelijk en behulpzaam. De "koffie van de barista" stond voor die dag nog niet vast...waar we zin in hadden. Het werd een overheerlijke Chai koffie. Ik kan niet wachten tot ik weer in Den Bosch kom.
2 totaal verschillende ervaringen bij COFFEELAB gehad.. Afgelopen vrijdag hartelijk ontvangen en snel geholpen door vriendelijk en betrokken personeel. Zaterdag geen gedag en al het personeel was met schermpjes achter de bar bezig en drukke met elkaar dan met de gast. Vervolgens pikt er een medewerker een iPad op om te bestellen en neemt ze 2 gasten op die later dan ons zijn gaan zitten.. Beetje vreemd. En nu ik de review schrijf tijdens het wachten zijn we ook al weer 10 minuten verder.
Het eten was lekker de sfeer gezellig en vol, maar latte koffie was lauw..ze hadden onvoldoende personeel zeiden ze..Eten: 4/5
Goeie koffie, prima eten. Gezonde keuzes beschikbaar, zelfs in gebakjes. Maar ook gewoon pannenkoek met bacon. Op drukke momenten is het ook voor het personeel wat druk, maar de kwaliteit heeft hier niets onder te lijden. Alleen de tijd... Maar ook dan nog gewoon service with a smile!
Fijne plek om te zitten met een goede kaart! Alleen in de 3 uur dat ik er zat is er niemand bij me langs geweest van de bediening en het was niet druk. Ik ben maar zelf naar de bar gegaan om wat te drinken te vragen waar ik ook de vraag heb gesteld of het ‘bestellen aan de bar’ was. Er werd me verteld dat ze gewoon rondlopen om bestellingen op te halen. Toch in de 2u daarna niemand gezien. Kan niet helemaal de bedoeling zijn lijkt me : Aandachtspuntje!
Als er 6 sterren waren, had ik die gegeven! Hele gezellige sfeervolle plek, vol met hangplanten, mooi ingericht met voldoende ruimte om prettig te zitten. Wij hadden via hotel Little Duke het lazy Breakfast besteld. Wat een feest!! Elk gerecht met heerlijke verse ingrediënten met liefde en een eigen twist gemaakt. Broodje gepocheerd ei was heerlijk net als de croissant met peren-gemberjam. Cappuccino heerlijk en de bonus yoghurt met granola mmmmmm Een bedankje voor de 3 dames, dat was een prachtige start voor onze 3-daagse camino Brabant
Super lekker ontbeten. Deden moeite voor je. Super om heen tegaan en uitgebreide kaart. Rolstoeltoegankelijkheid: Ruim opgezet en gelijkvloers.
Gezellig druk koffietentje met leuke uitstraling. Koffie en ontbijt was prima, niet bijzonder. Het personeel kwam erg chaotisch over, ook leek het dat ze geen plezier hadden in hun werk. Geen enkele keer een glimlach gezien bij de meiden die er rond liepen. Aangegeven bij het afrekenen dat de meiden op de vloer wat vaker mogen lachen, reactie wat ik terug kreeg: “Ja het is erg druk dus daarom zijn ze erg gefocust op 1 punt.” Het lijkt me dat het belangrijkste punt in de horeca gastvrijheid is, en dat mistte ik hier enorm. Dat moet beter kunnen lijkt mij :
mijn favoriete plekje in den bosch! ben er vaak te vinden. fijne en sfeervolle plek om te werken, maar ook om met vrienden een koffietje te drinken. goeie koffie, gezonde smoothies en lekkere ontbijt of pastry opties. zeker een aanrader!
Dit plekje doet heel erg leuk aan vanaf de foto's en ook als je er binnen stapt, wij kwamen hier voor een ontbijtje maar dat kwam er helaas niet van. Zondag ochtend, een kwartier wachten op een koffie en thee, en dan weer een kwartier later te horen krijgen dat er geen ontbijt meer besteld kan worden omdat het personeel het niet aan kan. 1 iemand was er eten aan het bereiden Wij waren een beetje teleurgesteld en zijn gelijk zoals ongeveer +-10 personen gelijk vertrokken. Mischien dat we het nog een 2e kans geven, maar doe wat aan de inzet van uw personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid