facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coffee Works

Coffee Works

Info

Coffee Works is dè espressobar van Voorburg gevestigd in het Huygenskwartier aan de Parkweg 56.

Geschiedenis

Precies drie maanden nadat Fred en Arnoud bedachten dat mensen in een dorp net zoveel behoefte hebben aan goede koffie als mensen in Den Haag, Amsterdam en New York. Coffee Works moest het gat opvullen dat was ontstaan tussen opkomende stedelijke hippe espressobars en de conventionele dorpse lunchrooms. Coffee Works moest dé plek worden waar je de beste koffie krijgt en waar mensen uit het dorp elkaar ontmoeten. De plek waar je je thuis voelt.

Inmiddels is de vestiging een begrip geworden in Voorburg en omstreken. Fred en Arnoud hebben een unieke plek gecreëerd met een eigen vintage stijl. De natuurlijke materialen geven een warm en huiselijke uitstraling. Coffee Works is een plek die is gecreëerd door en voor lokale mensen, met producten die vaak uit dezelfde community komen.

Het team bestaat uit vijf zeer ervaren barista’s. Ze trainen dagelijks om een hoge en constante kwaliteit koffie te zetten en experimenteren met nieuwe bonen en methodes om de allermooiste recepten te ontdekken. Coffee Works is als een proeverij waar passie, kennis en ideeën met elkaar worden gedeeld.

Adres: Parkweg 56, 2271AL Voorburg
Stad: Voorburg
Route: Parkweg 56
Postcode: 2271AL


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 08:30 - 17:00

Recensies
100% de lekkerste koffie ooit! De barista's weten waar ze het over hebben en maken alles klaar met een glimlach. Ze hebben verder verschillende plantaardige melk om uit te kiezen en ook bij de zoetigheden is er veel keuze voor vegans! Ze gaan lekker vroeg open doordeweeks 07:30 zodat je ook voor werk een coffee to go kan halen, top! Ik kom hier 2-3 per week en ben volledig verpest voor elke andere koffietent. Aanrader dus!
Met een klant van mij een heerlijk kopje koffie gedronken en overleg gehad over de koop van een volgende loungeset voor in het buitenland. Heel leuk tentje met hele lekkere koffie !!
Leuke en gezellige coffee bar. Op een mooie lokatie in hartje Voorburg. Probeer vooral de special.Service: 4/5
Een klein glaasje sap van de supermarkt dat 3x zo duur is. En chocomel uitpak dat kort wordt voor verwamd. Het is erg slechte plek als je geen koffie neemt. Zeer teleurstellend en duur voor wat je krijgt.
Heel fijn cafe met een gezellige sfeer waar je goed kan werken. Ze hebben altijd leuke muziek op staan, maar niet te hard om er niet meer door te kunnen focussen. Vriendelijk personeel, snelle service.
Fijne plek. Relaxt om te zijn, ook in de ochtend is het er al gezellig en ontspannen. Goede koffie. Ga het vaker bezoeken, nu nog wat conservatieve rating gegeven.Eten: 4/5
Koffie was lekker en heet, appeltaart was meer een fruittaart Deze keer was de appeltaart erg lekker en de koffie melk is plantaardig, Oatly haver.
Heerlijke koffie en een hele prettige sfeer en zeer kundige barista's! Zeker een aanrader
Blijft jammer dat ze geen contant geld accepteren. Want de koffie is érg lekker. En die banken maar data-graaien. Zoek voor de grap eens op de term "Central Bank Digital Currency", in 2025 is het hier. Wil je daar dan nog onderuit kunnen komen, dan is het nu zaak om contant geld niet te verdrijven.
Veel keuze lekkere koffie, thee, chocomel en andere drankjes. Koffie meteen op temperatuur om te drinken, niet ontzettend heet, vind ik persoonlijk wel prettig maar mag soms een tik warmer. Lekkernijen ook altijd een verwennerij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid