facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coffee@Work

Coffee@Work

Info

Verantwoorde en overheerlijke kwaliteitskoffie op het werk
www.coffeeatwork.nl

Geschiedenis

Het leveren van een constante kwaliteit koffierecepten welke blijft voldoen aan de wensen van klant en maatschappij.



"Met Coffee@Work kies je voor een duurzame koffieleverancier. Naast koffie kunnen wij nog veel meer leveren om jouw duurzame assortiment compleet te maken. Maatschappelijk ondernemen doe je met zorg voor de toekomst."
Adres: Edisonstraat 2, 3771 AJ Barneveld
Telefoonnummer: 0342-450632
Stad: Barneveld
Route: Edisonstraat 2
Postcode: 3771 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kip 'N Rib Kip 'N Rib 666 meter Bestel vanaf 1 februari de lekkerst spare ribs, kip en salades van Barneveld. www.kip...
Se Music Records Se Music Records 2 km Platenlabel, cd persing, digitale release kijk op www.se-music.nl
Green Food Company Green Food Company 3 km Lekkere muesli.
Recensies
We hebben een klein bedrijf Koffie automaat gekocht voor veel geld. Terug voor onderhoud aan de automaat. Krijgen we als antwoord nee sorry doen we niks aan we doen niks meer met het merk geen onderdelen. Probeer het bij gaasbeek in Veenendaal is het antwoord. Als je een automaat wilt kopen bellen ze je gek staan ze met 3 man klaar. En als er wat is poeieren ze je af. Jammer en zeker niet verwacht van een bedrijf als deze.
De koffie is best ok. Het apparaat is echter niet onderhoudsvriendelijk en erg gevoelig voor storingen. Je betaald een forse prijs voor de service die wel heel goed is. Alleen jammer dat je hem zo vaak nodig hebt.
ik zou niet snappen waarom je een koffiemachine zou moeten huren,terwijl jezelf zo een ding kan kopen lijkt me goedkoper,50 cent voor aan bakkie koffie lijkt me ook wel erg duur.Je kan ook je eigen koffie malen en in koffiezetapparaat doen of opgieten.Krijg je nog altijd de beste koffie van !en is veel goedkoper!
Concept vindt ik geweldig, het is alleen wel zaak om de afspraken die zijn gemaakt wel strikt na te komen, zoals op tijd leveren van koffie, voorlopig geen spijt van gekozen machine.
Vriendelijk geholpen en super uitleg over koffie apparaten
Top koffie en top bedrijf met hele goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid