facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coffee Fellows Nederland

Coffee Fellows Nederland

Info

Heerlijke koffie, hartige bagels en zoete lekkernijen - alles wat je wilt! Geleverd in een van onze 200 cafés.



"Geniet van onze koffiespecialiteiten, bagels, gebak en snacks in een gezellige "feel at home"-sfeer. Als de meest veggie-vriendelijke koffieketen met een bewustzijn van sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid, gaan we stap voor stap op weg om een groene koffieshop te worden."
Adres: Bijlmerplein 508-509, Amsterdam
Telefoonnummer: +31202376336
Stad: Amsterdam
Route: Bijlmerplein 508-509



op zoek naar gerelateerd: coffee fellows menu, coffee fellows tilburg, coffee fellows enschede, coffee fellows amsterdam, coffee fellows hilversum, coffee fellows breda, coffee fellows prijzen, coffee fellows den haag
Recensies
Cake en koffie waren ok, beetje volvette melk voor mijn smaak, maar als. Wel wat problemen met de bediening denk ik, overal lege kopjes e.d. en eerste keer de koffie in een vies glas, nadat ik een nieuwe was gaan halen deze keer een scherf eruit. Heb het er maar bij gelaten want het had inmiddels wel lang genoeg geduurd. Waarschijnlijk goed idee om wat beter te betalen als ze geen m er medewerkers kunnen vinden.
Altijd vriendelijk personeel, heerlijk binnen of buiten zitten. We gaan eigenlijk altijd even zitten als we er langs komen.
Als je de afwasmachine gaat vullen terwijl je collega weggelopen is, en er een rij staat, je lauwe dranken serveert die koud horen te zijn, en de klanten bijna over een tafel heen moeten klimmen om bij het toilet te komenin plaats van ebben aan te geven dat het toilet maar via één kant bereikbaar is gaat het niet echt helemaal lekker, zeg maar...
Leuke dame achter de kassa... en lekkere bagels... Je kan daar rustig eten...Eten: 4/5
Druk bezochte locatie voor koffie,thee en een hapje. Prima geschikt om met laptop te zitten werken. Er zijn stopcontacten bij tafels aanwezig. Veel banken om lekker te chillen. Wc wel schoon en wat aan de kleine kant voor zo een drukke zaak. Verschillende soorten koffie en erg lekker. Ik had een baggel met avocado, alles was vers en smaakte goed.
Wel lekkere koffie en muffin, het terras echter gaat enorm achteruit, scheve plantenbakken, troep op de grond en het toilet was echt vies, natte vloer voor toilet, bril vies, desinfect voor bril leeg, geen handdoeken om je handen af te drogen .
Hele lieve mensen die erg leuk met onze zoon waren. Ook lekker eten en drinken. Helemaal top!Eten: 5/5
Vreselijke dame achter t koffie apparaat, die een arrogante additude gaf om een bekertje. Ik was trouwe klant maar mij niet meer gezien tot zij weg is!
Uitgebreid menu met veel lekkere hapjes en dranken. Zoals bagels, sandwiches lekkere taartjes. Met open deuren is het een erg ruim café met voldoende zitplaatsen en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Het is van de zotte. Ik kom er vaker maar ik ben de laatste tijd elke keer weer teleurgesteld weggegaan. De frappiato die ik altijd bestel met witte chocola en slagroom word telkens anders gemaakt. Iedere keer weer een andere formule of presentatie. Als de slagroom op is halen ze die bij de Albert Heijn en dan de goedkoopste de zure. Als je niet hebt, zeg het dan gewoon maar kom niet met goedkope slagroom en reken dan ook niet de volle prijs. Train je personeel en zorg dat de smaak en formules steeds hetzelfde zijn. Personeel niets op aan te merken en zijn altijd vriendelijk. Zorg dat de slagroom lekker dik is, niet inzakt en zeker niet zuur is. 2 sterren en die zijn op dit moment alleen voor het personeel die ondertraint zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Coffee Fellows Nederland. Bijlmerplein 508-509 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Coffee Fellows Nederland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Coffee Fellows Nederland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Coffee Fellows Nederland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid