facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CodeImpact B.V.

CodeImpact B.V.

Info

Jonge dynamische onderneming gespecialiseerd in maatsoftware, webapplicaties en recruitment



"Software, web en app development voor zowel startups als multinationalsOok helpen we met het bouwen van een dedicated remote team voor het voorzien van uw IT behoeften of personeel op locatie."
Adres: Teggert 140, 6367 XR Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: 0852250504
Stad: Voerendaal
Route: Teggert 140
Postcode: 6367 XR


Recensies
Meermaals met CodeImpact samengewerkt en dit tot grote tevredenheid. Prettige samenwerking zowel op het gebied van support als meedenken. Aanrader!
Codeimpact heeft voor ons digitale portfolio gemaakt voor school. En dat verliep erg prettig. Goed contact met Jan-jaap , duidelijk en eerlijke communicatie over wat wel en niet kon. Zelfs met de laatste loodjes en puntje op de I blijven ze ondersteunen.
Codeimpact heeft mijn commerciële website gebouwd. Jan –Jaap Arends heeft mij uitstekend over de mogelijkheden om onze target markt te bereiken geadviseerd . De moderne uitstraling en opbouw van de site onderscheidde zich van de concurrentie, mede daardoor konden wij snel en effectief onze doelen bereiken.
CodeImpact heeft al meerdere webapplicaties voor ons ontwikkeld. Ze gaan altijd een stapje verder in het meedenken en in de support dan je verwacht. Fijne partij om mee samen te werken!
Codeimpact had voor ons een ondersteunende rol bij het bemensen van projecten op locatie. En dat verlipe erg prettig. Goed contact, duidelijk en eerlijke communicatie over wat wel en niet kon en bovenal buitengewone goede developers.
Leuk samengewerkt met Jan Jaap. Hij heeft een lastige klus tot een goed eind gebracht. Ook al hebben we niet lang samengewerkt, toch veel van hem kunnen leren.
Jan-Jaap is enthousiast, empatisch en toegewijd. Hij zal met zijn bedrijf zijn uiterste best doen om het gewenste resultaat te realiseren.
Vertaald door Google Het is een groot genoegen om met Codeimpcat te werken. Leuk management, geweldig team van professionals en interessante projecten. Hier werkend als software ontwikkelaar ben ik helemaal tevreden. Wat ik leuk vind, is dat het management de ontwikkelaars echt op alle mogelijke manieren ondersteunt Origineel It's a big pleasure to work with Codeimpcat. Nice management, great team of professionals, and interesting projects. Working here as a software developer I'm completely satisfied. What I like is that the management really supports the developers in all ways
Vertaald door Google CodeImpact en het team werden vanaf dag één 3 jaar geleden familie voor mij. Het hele team is professioneel en het is een plezier om met hen samen te werken. Ik waardeer vooral dat CodeImpact me in staat stelt om met nieuwe technologieën te werken en nieuwe dingen te leren. Ik heb aan veel geweldige projecten in veel sectoren gewerkt, fintech, werving en zelfs game-ontwikkeling. Ik ben blij deel uit te maken van de software die we maken! Origineel CodeImpact and the team became family for me from day one 3 years back. The whole team is professional and it's a pleasure to work with them. Especially I appreciate that CodeImpact allows me to work with new technologies and learn new things. I worked on many amazing projects in many sectors, fintech, recruitment and even game development. I am happy to be a part of the software we make!
Vertaald door Google CodeImpact is een geweldig team van getalenteerde ontwikkelaars uit vele landen. CodeImpact creëert complexe en interessante projecten. CodeImpact is een bedrijf dat je zeker zal helpen om te groeien als professional. Origineel CodeImpact is a great team of talented developers from many countries. CodeImpact creates complex and interesting projects. CodeImpact is a company which will definitely help you to grow as a professional.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid