facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Code54

Code54
"Code54 ontwikkelt maatwerk software, is de maker van het urenfacturatie pakket Tickney en levert een uniek all-inclusive systeembeheer concept met de naam CloudEdge.Onze maatwerk software sluit precies aan bij uw bedrijfsprocessen.CloudEdge garandeert een goed functioneert computernetwerk.Met Tickney houden honderden ondernemers en werknemers hun gewerkte uren bij en zorgen zij dat ze gewerkte uren niet vergeten worden.We komen graag kijken hoe we uw organisatie ook verder kunnen helpen."
Adres: Witvrouwenbergweg 12 , Someren 5711 CN, NL
Telefoonnummer: 0493 820 045
Stad: Someren
Route: Witvrouwenbergweg 12
Postcode: 5711 CN


Recensies
Al Jaren lange ervaring met code54. De computers tegenwoordig altijd up-to-date. Bij problemen zijn ze snel accuraat en klant gericht.
Sinds we met Cloud-edge van Code54 werken hebben we allemaal universele werkplekken en zijn alle software en hardware altijd up-to-date wat zeer prettig werkt. Automatisering verandert razend snel maar de responstijd van Code54 bij eventuele problemen is super goed waardoor we nooit stil liggen met onze systemen wat essentieel is in deze tijd!
Klantgericht, voorbereid op de toekomst en vooral geen zorgen om ons netwerk. Stabiliteit, veiligheid en hoge service zijn geborgd door het Cloud-Edge concept van Code54
Onze ervaring met Code54 is zeer goed. Je wordt snel, vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Wij zijn altijd zeer tevreden!
de systemen werken naar behoren. ze hebben een erg korte reactietijd bij evt. problemen.
Betrouwbare partner, goede communicatie!
Zeer kundig personeel, die met een super service iedere vraag weten te beantwoorden.
supergoed geholpen door Niels ! snelle reactie en duidelijke adviezen
Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid