facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cocoon Lifestyle

Cocoon Lifestyle

Info

Wij zijn van maandag van 10.30-18.00, dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.30-18.00, zaterdag van 9.30-17.00 en zondag van 12.00-17.00.



"Hippe, eigentijdse lifestyle winkel in het Zeeuwse Breskens. Wij hebben een ruim assortiment dameskleding en lifestyle artikelen. Van oa de volgende merken Summum, MosMosh, Studio Anneloes, Esqualo, Yaya enz. Lifestyle merken Bastion Collectie, Zusss, HK Living, Madam Stoltz enz."
Adres: Spuiplein 35, 4511 AP Breskens
Telefoonnummer: 0117382590
ln.elytsefilnoococ@ofni
Stad: Breskens
Route: Spuiplein 35
Postcode: 4511 AP


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: cocoon breskens webshop, cocoon webshop, cocoon kleding, kledingwinkel breskens, she moda breskens, samina breskens, samina's breskens, cocoon betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Breskens Primera Breskens 104 meter Contact gezocht met deze meneer. Beste meneer heb alleen mijn kenteken pas. En 2e dee...
vlieger & zee vlieger & zee 152 meter Super gezellige winkel met top advies. Zeker een bezoekje waard.
Ons Zeeuwske Ons Zeeuwske 162 meter Goede en mooie site was alleen benieuwd wat er zoal te koop is.
O-Lijf de Culinaire cadeau- &  lifestylewinkel O-Lijf de Culinaire cadeau- & lifestylewink... 4 km Helaas gesloten,en alleen online,en daar maak ik geen gebruik van.
Recensies
Hele gezellige en leuke winkel Mooie kleding wel prijzig,mooi servies en fijne sieraden
Sfeervolle en verzorgde Lifestyle winkel die zeker de moeite van het bezoeken waard is zodra u in of in de buurt van Breskens bent.
Leuke winkel , mooie kleding en woonaccessoires, met vriendelijke verkoopsters die ook eerlijk zeggen of de kleding goed staat. Ik kom heel graag bij de Cocoon.
Mooie overzichtelijke winkel met diverse merken dames kleding en veel leuke woonaccessoires, voldoende keuze voor iedereen.
Leuke winkel. Dit keer met wat kleine aankopen ook super goed kunnen scoren
Prachtige kleding maar vooral persoonlijke en deskundige adviezen. Vandaag weer een super prettige middag gehad met modeshow en uitleg over de nieuwe mode dit najaar. Ook verwend met een lekker hapje en drankje. Cocoon in Breskens zeer aan te bevelen. Ook voor woonaccessoires en cadeautjes
Leuke winkel, kleding en woonaccesoires. Vriendelijke en behulpzame verkoopsters.
Leuke artikelen. Mijn vrouw verteert er veel euro s
Mijn vrouw wordt hier heel blij van.
Mooi assortiment van kleding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid