facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coconuts Rotterdam

Coconuts Rotterdam

Info

Coconuts

Geschiedenis

Coconuts is overdags een gezellige plek om lekker met vrienden, collega's en familie wat te eten en te drinken. In de zomer hebben we ons grote gezellige terras en in de winter kunt u in onze verwarmde serre terecht.
In de avond-uren kunt u heerlijk genieten van de meest sexy cocktails met de meest variërende muziek, die elke avond gedraaid wordt door de Dj.
Ook een ideale plek om vrijgezellenfeesten en verjaardagen te vieren.
Kom en laat u verrassen!!!

Adres: Stadhuisplein 19, 3012 AR Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Stadhuisplein 19
Postcode: 3012 AR


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 04:00
Dinsdag: 13:00 - 04:00
Woensdag: 13:00 - 04:00
Donderdag: 13:00 - 05:00
Vrijdag: 13:00 - 05:00
Zaterdag: 12:00 - 05:00
Zondag: 12:00 - 04:00


op zoek naar gerelateerd: coconuts muziek, coconuts helm, coconuts facebook, salsa rotterdam uitgaan, latin party rotterdam, coconuts huisregels, club coconut, cafe stadhuisplein rotterdam
Recensies
Mooi intérieur..gezellig. De bediening was zeker goed en vriendelijk personeel. Ook het eten was mooi gepresenteerd en heel lekker. Als we nog eens naar Rotterdam komen gaan we hier zeker terug komen
De werknemers zijn erg vriendelijk, zeer attent, het eten was erg lekker, alleen de DJ was niet zo goed, maar al het andere waar ik van hield en ik raad het ten zeerste aan.
Heel gezellige plek , ik ga al jaren naar Coconuts mijn favoriete plek.
Ik kwam hier elke vrijdag of zaterdag. Een vriend van me laat per ongeluk zijn drank vallen. Ik en een andere vriend lachen eventjes en ik probeerde even een snap van hem te maken; komt er opeens zo’n beveiliger en word ik wegens het filmen eruit gestuurd. Gebeurde rond 22/2300 uur. Volgensmij weet deze tering mongool leek op een Turk/moslim niet waarmee die bezig was. Hij heeft denk ik die hele gebeurtenis verkeerd begrepen. De 2 beveiligers die bij de ingang stonden vonden het ook zo vreemd van die ene beveiliger. Maar helaas konden zij hun mond niet opentrekken. Maar die ene tering mongool beveiliger heeft geluk dat ik hem en zijn baan gespaard heb. Hij kan beter op mensen letten die echt gewelddadig zijn ipv mensen die met elkaar gewoon ‘lol’ hebben.
Altijd een super warm ontvangst met deze twee toppers in de bediening!
Hele gezellige sfeer in dit restaurant, veranderd in de avond in een gezellige club met heerlijke drankjes en hapjes. De service hier is onwijs snel en dat is heel fijn ik geef dit restaurant vijf sterren!
Leuke gezellige kroeg, gezellig personeel, lekkere cocktails, en leuke muziek. Aanrader!
Mevrouw heeft ons gewoon opgelicht, wij moesten 39,10 betalen voor 2 cocktails van 10 euro en een blikje redbull en een koffie. We vroegen of het klopte en mevrouw zei ja. Daarna berekend en dit klopte niet!!!
De tweede avond/nacht met mijn vrinden bij Coconuts geweest. Ik ben tevreden: de werknemers zijn erg vriendelijk; ben altijd snel geholpen; prima service.
Lekker gegeten,cocktails,bier,bacardi cola,lekkere snackstapas Vriendelijk geholpen... Service Top!! Muziek top!! !!!!!!En "Roos" is er nog!!!! Zij is geweldig achter de bar!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Coconuts Rotterdam met het openbaar vervoer


Rotterdam, Stadhuis 120 meter
12
21
23
24
D
E
Rotterdam, Weena 180 meter
12
21
23
24
7
8
Rotterdam, Weena 190 meter
125
4
Rotterdam, Weena 200 meter
12
125
21
23
24
4
7
8
Rotterdam, Weena 200 meter
38

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Coconuts Rotterdam. Stadhuisplein 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Coconuts Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Coconuts Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Coconuts Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid