facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coconut Trees

Coconut Trees
Adres: Pieter Goedkoopweg 16 , Haarlem 2031 EL, NL
Telefoonnummer: 6149328401
Stad: Haarlem
Route: Pieter Goedkoopweg 16
Postcode: 2031 EL



op zoek naar gerelateerd: Toko Haarlem, Toko amsterdamstraat Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mathieu's Home Catering Mathieu's Home Catering 1 km Goed gekoot was erg lekker wat een topkok
Recensies
Super lekker gegeten. Rijsttafel voor 3 personen. Royale porties. Selamat makan voor iedereen die eten gaat halen bij Coconut Trees. Kreeg zelfs een heerlijk vispasteitje omdat ik even moest wachten.Eten: 5/5
Oh wat ben ik fan van deze toko. De liefste mensen staan achter de balie, vriendelijk en gedreven. En het eten, my my my, heb veel tokos in Haarlem en Amsterdam aangedaan, maar deze steekt er met Indonesische kop en schouders boven uit. I will be a customer for life of in ieder geval zo lang ik in Haarlem ben…
zoals mijn indische oma eten klaarmaakt! het is heerlijk! super vriendelijke mensen binnen en een vriendelijke bezorger. als ik zin heb in nasi puti met semur vanaf nu standaard hier bestellen!
Voor de verjaardag van mijn vrouw heb ik bij Conconut Trees catering besteld voor 55 man. Het eten was echt HEERLIJK! Iedereen heeft heerlijk gegeten! Het was echt top geregeld! Super aardige medewerkers! De prijs/kwaliteit verhouding is ook top! Dank jullie wel Coconut Trees!
De bestelling was precies op tijd en de bezorger was ook erg vriendelijk. Het eten was ook nog eens geweldig. Zeker een aanrader!
Super heerlijk gegeten, als echte indo Ben ik blij met hun verse ingredienten. Kan je niet tegen pedis dan zou ik voor mildere gerechten gaan. Zeker Een aanrader!
Heerlijk eten! Alles vers en mooi geserveerd. Super vriendelijke medewerkers/ eigenaren. Goed verzorgd en gastvrij. Vanaf onze favoriet! Tot de volgende keer!
Mede dankzij de catering van Coconut Trees had ik afgelopen weekend een zeer geslaagde feestje! Eten was heerlijk en alle gasten waren heel tevreden. Wat ontzettend fijn is dat ze de catering komen brengen, opzetten en later weer komen ophalen; absoluut geen omkijken naar gehad. Echt top! Zeker weer voor herhaling vatbaar.
Afgelopen zondag de catering voor 25 personen laten verzorgen door Coconut Trees. In een woord geweldig. Zeer vriendelijke mensen. Zetten alles keurig neer. Eten was heerlijk en ruim voldoende. Een aanrader.
Pittig is bij deze toko niveautje hell. Mijn vriendin en ik kwamen allebei niet verder dan een paar happen, de rest moeten weggooien omdat het zo pittig was en alles in 1 bakje geserveerd wordt, dus alles pittig… Zonde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid