facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coco Saigon

Coco Saigon

Info

Coco Saigon is the place to be for pho, banh mi, spring rolls and other tasty Vietnamese food.

Adres: Hoofdstraat 100, 2202ez Noordwijk
Telefoonnummer: +31713648825
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Hoofdstraat 100
Postcode: 2202ez


Recensies
Wij hebben lekker Vietnamees gegeten in dit leuke eethuisje vlak bij zee. Wij hadden heerlijke springrolls met garnalen en pho dac biet, runderbouillon met rijstnoedels, rundvlees en gehaktballetjes. Het was allemaal heel vers, licht verteerbaar en met bijzondere smaken. Vriendelijke bediening.
Een aanwinst voor Noordwijk. We bestelde gevulde rijstrolletjes en een salade. Subtiel en verfijnd, de bijbehorende vissaus is heerlijk en maakt de gerechten af. Er is een kleine kaart die in de toekomst hopelijk uitgebreid wordt net als de gerechten om mee te nemen.
Gisteren, in corona tijd, wezen eten. Heerlijk eten, vers en smaakvol. Aardige gastheer. Eenvoudige ambiance en vanwege de rare tijd waren we ook de enige wat het wat minder sfeervol maakt. Maar zeker een aanrader om eens te gaan eten!
Middag avond? Zeker de moeite waard om terug tekomen en meer gerechten te proberen ' lekker fris eten, aardige persooneel.. Ik geef niet zo gauw 5 sterren.. Als je reuze trek hebt? wel nog wat bij bestellen ..
Coco begrijpt wat lekker eten betekent: verse kruiden, malse kip en voldoende groenten. Voor wie géén zin heeft in shoarma of een pannenkoek.
Heel lekker gegeten! Er wordt zeer vers gekookt en dat proef je. Ook de bediening is zeer persoonlijk en vriendelijk. Ik kom hier zeker terug.
Super vers, heerlijk gekruid en prettige gastheer. Wij laten ons Vietnamese kerstdiner thuis bezorgen. Kijk er nu al naar uit
Lekkere gerechten.....goeie smaken. Vriendelijk personeel Je moet geen haast hebben.... en al meerdere keren te horen gekregen dat iets "uitverkocht "is.
hier savonds binnen gelopen voor een snelle hap. meer dan positief verast. prettige prijzen eten was net als in vietnam.
Vriendelijk personeel en lekker eten. Ook voor grote groepen, om daar te eten of te bestellen voor op locatie. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid