facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COCO maison België/Belgique

COCO maison België/Belgique

Info

COCO maison - The beautiful decoration brand.
COCO maison - La marque de la jolie décoration.



"COCO maison is een uniek en compleet home decoratiemerk, verkrijgbaar in de Benelux. Met items in verschillende smaakstijl en volgens de laatste trends vind je altijd wel iets wat perfect in jouw huis past. COCO maison bedt woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, sierkussens, verlichting en kleinmeubelen.Habufa Meubelen in Hapert Noord-Brabant is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. In alle Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home winkels worden ook de woonaccessoires van COCO maison aangeboden."
Adres: Metaalweg 15, 5527AE Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31615481688
Stad: Hapert
Route: Metaalweg 15
Postcode: 5527AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Habufa Meubelen B.V. Habufa Meubelen B.V. 0 meter Mooie, degelijke meubels en andere items voor normale prijzen.
Recensies
Helaas zijn ze telefonisch niet te bereiken. Ze bellen ook niet terug. Daarnaast reageren ze enorm traag op mailtjes.
Schilderij geleverd met de bevestigingshaken aan de verkeerde kant. Ze namen de telefoon niet op tijdens hun openingstijden dus maar een appje gestuurd met foto's en al. Na 3 dagen antwoord, ik mocht het zelf maar gaan oplossen door er gaten in de boren en het opnieuw te bevestigen. Nou prima, dus ik vraag of er dan nog wel garantie is als ik deze boor, aangezien het niet door mijn schuld komt. Nee dat krijg je niet en we raden ook niet aan om te boren! Verward maar gevraagd wat ooit dan wel de bedoeling is, en dat ik niet zo blij ben met hoe dit behandeld word. Te horen gekregen dat het schilderij gewoon perfect te monteren is en dat er geen probleem is. Dus nu maar zitten met een schilderij die verkeerd om is, en een bedrijf die weigert te helpen en zichzelf tegenspreekt. Je kan beter ergens anders wat kopen, scheeld een hoop gedoe. Gelukkig kan ik het wel retourneren, maar aangezien ik het heb gekocht via een henders&hazel deal betekend dat dat ik een tegoedbon krijg. Echt zoon zin om hier nog iets te moeten kopen...
Bestelling ging vlot, product is helemaal volgens verwachting. Wegens slechte levering door postnl is het pakje zoekgeraakt. We hebben dit gemeld aan Coco Maison. De communicatie hierover ging vlot en vriendelijk. Ze ging meteen actief helpen. het pakketje werd uiteindelijk teruggevonden in de tuin 3 huizen verder in de regen. Foei postnl!
3 bestellingen aangemaakt,alle 3 supervlot afgehandeld, zelfs nog een item kunnen verkrijgen die uit de collectie is. Met dank aan Sandra en haar collega.
Alles keurig verzorgd en op tijd geleverd.
Hele goede service! Snel en vriendelijk geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid