facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CoCards

Info

U kunt bij CoCards terecht voor geboorte- en trouwkaarten. Bekijk ook onze website!



"CoCards ontwerpt geboorte- en trouwkaarten"
Adres:
Telefoonnummer: 0625113319
Stad: Rijssen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bureau Brainz Bureau Brainz 255 meter Lekker gebakje!
Miranda Voortman - Fotografie & Ontwerp Miranda Voortman - Fotografie & Ontwerp 278 meter Een heel spontane en gezellige fotografe! Miranda maakt zeer mooie foto's en neemt de...
Bloemendaal in Vorm Bloemendaal in Vorm 645 meter merkwaardig ontwerpbureau - strategische communicatie - corporate identity - merkbehe...
Identiteit & Media Identiteit & Media 705 meter Openheid....onze identiteit
Fotobewerking Fotobewerking 893 meter Fotobewerking is onderdeel van WdWDesign. Alles voor het bewerken van foto's, tips en...
Sandra Explores Sandra Explores 893 meter Online Influencer � netwerken grafisch ontwerper & fotograaf �
Marloes Nieuwenhuis Vormgeving Marloes Nieuwenhuis Vormgeving 1 km Welkom op mijn pagina. Neem rustig een kijkje. Wil je dat ik iets voor je maak, neem ...
Marnix Sign Marnix Sign 1 km Al jaren zijn wij klant bij Marnix. Door een miscommunicatie zou het bestickeren van ...
Bandwerk internet- en reclamebureau Bandwerk internet- en reclamebureau 2 km Bandwerk internet- en reclamebureau is een "no nonsense" allround bureau uit Rijssen.
Brndz Brndz 2 km Brndz® l Uw reclamebureau
Invendi Invendi 2 km Invendi, een jong en veelzijdige reclame studio. Wij ontwerpen huisstijlen, bouwen we...
Recensies
Inmiddels heeft corine van Cocards al 3 prachtige geboortekaartjes voor ons mogen ontwerpen. Ze denkt erg goed mee en heeft zoveel ideeën dat het bijna lastig is om uiteindelijk de keuze te maken. Hierdoor krijg je wel echt een kaartje wat bij je past. Services is goed, contact verloopt laagdrempelig en prettig en de prijs-kwaliteitsverhouding is wat ons betreft ook helemaal goed. De ontwerpster straalt uit dat ze plezier heeft in haar werk.
Corine heeft ons superfijn geholpen bij het ontwerpen van onze trouwkaart! Ze heeft onze wensen perfect omgezet in verschillende ontwerpen. We zijn heel enthousiast over het contact en het uiteindelijke resultaat : Als je met Corine samenwerkt, lukt het zeker een kaart samen te stellen die jouw verwachtingen overtreft!
Wij zijn superblij met onze trouwkaarten die Corine voor ons heeft ontworpen. Ze heeft ons heel fijn geholpen. Er was veel keuze en we konden heel goed onze eigen wensen doorgeven. We hebben veel mooie reacties gekregen van onze trouwkaarten.
Alweer een paar jaar geleden dat wij een geboortekaartje hebben laten ontwerpen bij Corine. Super blij met het resultaat, de kwaliteit, snelle levering en de vriendelijke service! De afspraak voor het volgende geboortekaartje staat alweer op de planning.
Wat een mooie kaart en logo heeft Corine voor ons ontworpen! Ze luisterde goed naar wat we wilden qua sfeer voor de kaart en zijn erg tevreden met het eindresultaat. Ook veel complimenten gekregen van onze gasten. Veel dank Corine!
Superblij met het geboortekaartje van onze dochter. Goed geholpen door Corine van cocards. Het is echt een persoonlijk ontwerp geworden. Fijn dat ze er zo veel mogelijkheden heeft bij het ontwerpen.
Heel blij met ons geboortekaartje. Corine denkt erg goed mee, laat verschillende opties zien. Ook heel veel keuze!
Cocards heeft mooie, originele kaartjes die met zorg en liefde ontworpen, verzorgd en verzonden worden...Om te onthouden!
Mooie kaart geworden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid