facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coazy

Coazy

Info

Super locatie aan het water op recreatie eiland Koudenhoorn.



"Gezellige Brasserie met fantastisch uitzicht over de Kagerplassen. Minder valide personen kunnen bij de parkeerplaats opgehaald worden met onze golfkar.De Brasserie is jaarrond geopend. Gelegen op het recreatie eiland Koudenhoorn.Coazy's Corner is elke dag geopend voor versnaperingen To Go."
Adres: Koudenhoorn 3, 2361 CP Warmond
Telefoonnummer: 071-7856970
ln.yzaoc@ofni
Stad: Warmond
Route: Koudenhoorn 3
Postcode: 2361 CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dekker Warmond Dekker Warmond 573 meter Een leuke locatie om te bowlen en te eten. Voor grotere groepen of gezellig met je ge...
Recensies
Leuke plek om iets te eten en te drinken. Het ligt in Warmond bij de eilandjes Koudenhoorn mooi hier veel water!! De plek zelf is prachtig je kunt binnen zitten of op het terras met mooi weer met een schitterend uitzicht.Eten: 4/5
Helaas kunnen wij niet oordelen over de kwaliteit van het eten en drinken bij Coazy… Wel van de klantonvriendelijkheid van één van de medewerkers! Wij zaten al een tijdje op het terras, helaas was er in een kwartier nog geen medewerker langs geweest om een bestelling op te nemen, waarop ik even naar binnen ben gelopen om te vragen of er iemand was die onze bestelling kon opnemen. Een vriendelijke jonge dame liep met mij mee en heeft aan tafel onze bestelling opgenomen…om te beginnen een paar drankjes en wat lekkers… Na 5 minuten kwam er een arrogante jonge dame aan onze tafel en vroeg of wij geen shirt aan konden trekken, omdat dit blijkbaar verplicht is op het terras, volgens haar. Waarop ik zei dat ik geen shirt bij mij had en dat haar collega die onze bestelling heeft opgenomen dit niet heeft vermeld, wat ik erg vreemd vind! Toen beweerde deze arrogante medewerker zelfs dat haar collega dit wel had gezegd en dat ze er zelf bij stond! Je klanten uitmaken voor leugenaar dus… Wij waren meteen klaar met deze tent en zijn meteen vertrokken… Jammer, want wij hadden ons verheugd op een paar lekkere drankjes en hier uiteindelijk ook een hapje willen eten.. Voor ons zeker geen Coazy meer!!!
Lekker gegeten in een sfeervolle zaak op een drukke dag. Door de drukte was de wachttijd wat langer, maar dat was geen groot probleem. De tafeltjes waren niet goed schoon toen wij plaatsnamen, ik ga er vanuit dat ook dit door de drukte kwam en het normaal wel in orde is. We hadden helaas wel veel last van de rook van twee groepen dichtbij ons. Een geheel rookvrij terras zou fijn zijn.
Slecht personeel voelde ons niet welkom. Tournedos was mals maar lauw, groenten waren over het bord gevlogen. Dachten dat de aardappeltjes of frites nog kwamen maar bleek niet op de kaart te staan dus moest apart besteld worden. Vonden ze een rare opmerking blijkbaar van ons. Bij een diner horen toch ook aardappeltjes of frites. Kregen ook rare opmerking of de mayonaise erbij WEL goed was. Nee met honger weer naar huis waar we dik voor betaald hebben. NOOIT MEER HIER NAAR TOE.
Het restaurant hebben wij voor het eerst bezocht, na onze gemiste boottocht door alle wegversperingen zijn we met de golfkar naar het restaurant gebracht. Wat een goede service vooral voor mensen die minder goed ter been zijn..en het is ook nog erg leuk ook. Wat een heerlijke plek om te eten, een heel mooie omgeving vooral met het mooie weer om lekker buiten te eten...met een prachtig uitzicht. Na een heerlijke bitterbal, gekozen voor de visduo een voorafje. Nu voor de kleinere eter was dit meer dan voldoende...met nog een extra schaal grote frites erbij..helemaal goed.De zalm was prima, bij de garnalen had nog wel een saus mogen zitten met iets meer smaak..om wat meer pit aan de garnalen mogen geven. maar verder prima..als toetje een keus uit de dessertkaart met een heerlijke warme wafel met softijs en saus...en voor de kinderen te verkrijgen in een kleinere uitvoering. we hebben hier prima gegeten en genoten van de omgeving en het vriendelijke personeel...een aanrader om nog een keer te gaan eten.misschien na een mooie wandeling in het stiltegebied dat hier aanwezig is. Parkeren: parkeren bij de gemeentehaven, over de brug en dan 10 minuten wandelen naar het restaurant. voor mensen die minder goed kunnen.lopen kun je je laten ophalen met de golfkar.
Eten en drinken was wel lekker, wel op een mooie locatie, maar de prijzen vonden wij vrij hoog bittergarnituur 1€ per stuk, en de service kan beter, de jonge man die ons toen hielp was niet erg vriendelijk, het duurde vrij lang voor wij de bittergarnituur kregen terwijl het restaurant nog lang niet vol zat, toen we op gegeven moment vroegen hoe lang het nog zou duren leek het erop dat onze bestelling vergeten werd, dus maar goed dat we even gevraagd hebben...
Leuke locatie op het eiland aan het water en ook in de bomen. Kleine wandeling vanaf de parkeerplaats over het bruggetje. Links na de brug en dan gelijk rechts aanhouden. Een paar bordjes met een aanduiding waar naar toe zou handig zijn. Bediening was vriendelijk. En het eten was goed. 1 gerechtje vergeten en werd later gebracht met excuses. Ik had zelf de American Burger met doorgebakken spekjes en gebakken uitjes. Smaakt goed en met de frietjes erbij voldoende.
Vriendelijk personeel. Koffie, bier, wijn, kortom alles wat niet uit de keuken kwam was prima! De keuken had een slechte avond. Netjes, maar niet slim opgelost: we hoefden de hoofdgerechten niet te betalen. Beter hadden jullie ons een nieuwe kennismaking gegeven. Nu hebben we geen reden om daar nog eens te eten. Jammer!
Leuke lokatie en een fijn terras om op te lunchen. De lunch is vergelijkbaar van kwaliteit als bijvoorbeeld "op eigen wijze" echter wel tientallen procenten duurder. Vandaar 3 sterren, onredelijke prijzen voor wat je geserveerd krijgt in vergelijking met wat de omgeving biedt.
Aardige en eenvoudige zaak - kijkt op het water en strandje - het is dan ook een soort strandtent met een leuk sfeertje - nette en vriendelijke bediening - aardige menu kaart - drank en eten niet de goedkoopste - schone toiletten - bijzonder is dat er een prima en goed gestemde piano staat ! Omdat de auto niet het eiland op kan/mag, kan men vanaf de parkeerplaats worden opgehaald met een golfkarretje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid