facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coat-It

Coat-It

Info

COAT-it levert al ruim 14 jaar met een gespecialiseerd team een grote diversiteit aan kunststofvloeren.



"Coat-it levert al meer dan 21 jaar een zeer grote diversiteit aan kunststof en cementgebonden vloeren. Ook brengen wij gekleurd waterdicht woonbeton aan op wanden.Op onze website treft u een greep uit ons leveringspakket voor particulieren en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten vloeren:- Kunststof gietvloeren- Cementgebonden gietvloeren- Beton Cire- Coating vloeren- Troffelvloeren- Siergrindvloeren- Belijningen en logo’s"
Adres: Hoofdweg 100, 2908 LC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010 – 227 01 75
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Hoofdweg 100
Postcode: 2908 LC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Viessmann Viessmann 793 meter Goed geholpen door technische dienst en monteur. Probleem was binnen een half uur opg...
Sizo In and Outdoor Signing Sizo In and Outdoor Signing 1 km Heel flexibel maar tegelijkertijd erg professioneel
Jaroflex Jaroflex 2 km Top uitzendbureau
HTC Techniek HTC Techniek 5 km Brutale werknemers die je van de rechterbaan vd snelweg doorknallen naar links en daa...
Rolloos Oil & Gas Rolloos Oil & Gas 6 km Rolloos Oil & Gas develops, supplies and maintains camera CCTV systems, safe load / c...
Recensies
Wij hebben bij Coat-IT een PU gietvloer in Rough Lead kleur aangeschaft. Van A in de showroom tot Z Realisatie was het een zeer fijn contact. De mensen bij Coat-it hebben passie voor hun product en zijn enorm vriendelijk, reageren snel en zijn enorm flexibel. Coat-it heeft ons nadat de vloerverwarming gefreesd was, gelijk geholpen met dichtsmeren en egaliseren. De gietvloer is netjes en strak gelegd. Tijdens elke fase van de aanleg van de vloer een fijn en vertrouwd gevoel gehad.
De garage is weer als nieuw. Ziet er mooi strak uit. Dat kan je Coat-it wel toevertrouwen. En je hebt garantie. Niet goed, dan wordt het zonder morren overgedaan.
Zeer aangenaam en vakkundig bedrijf met Rotterdamse aanpak. Heldere en duidelijke uitleg vooraf, perfecte showroom en hulp in de showroom. Denken goed met je mee, alles wordt goed vantevoren uitgelegd en de offerte is helder. Wij hebben zowel de muren als de vloer laten doen ook garage, resultaat is nog mooier dan we dachten. Bij het plaatsen van de vloeren leggen de heren alle stappen netjes uit, nemen je mee als je wil in de werkzaamheden en werken extreem netjes. Hadden we veel eerder moeten doen!
Paul heeft voor een strakke prijs een prachtige troffelgietvloer in mijn badkamer aangelegd en me daarbij ook goed geadviseerd. Echt een aanrader.
Super!!!! We kunnen Coat-It van harte aanbevelen. We zijn zeer onder de indruk van de service van Coat-it! De gietvloer die door hen is gelegd ligt er superstrak bij. Het is duidelijk dat dit vakmensen zijn, met zeer veel kennis en kunde. Daarnaast zijn ze ook zeer vriendelijk en servicegericht. We zijn altijd goed te woord gestaan begrijperlijkerwijs kunnen ze niet altijd de telefoon meteen opnemen, ze leggen immers zelf vloeren. Servicegericht omdat ze ook na de klus nog voor je klaar staan. Vorige week is er een klusjesman geweest, die wat beschadigingen op de vloer heeft gemaakt, David en Andre staan voor je klaar. Kortom: we raden deze heren aan als je overweegt een gietvloer te nemen.
Zeer kundig bedrijf. Met zorg en aandacht met hart voor de zaak is de gietvloer gelegd. Ook daarna is Coat It bereid om hulpvragen te beantwoorden. Erg blij met de vloer. Een aanrader voor het gieten van mooie vloeren. Vakmanschap!
Super bedrijf!! Goede producten! Vrijdags vloerverwarming laten frezen, Coat-it primeren en sleuven dicht zetten en op zaterdag ochtend de vloer vakkundig geëgaliseerd!! Na 2 uur weer beloopbaar! Heel erg blij mee!! Een echte aanrader!
Zaterdag 3 oktober na bjjna een uur rijden eindelijk aangekomen bij Coat it. Bij de showroom aan de deur geklopt. Mochten we niet naar binnen. Er was 1 klant binnen en het ging alleen op afspraak. Staat duidelijk op de site zegt de dame. Bij de openingstijden staat tot vier uur open. Er staat niet dat je een afspraak moet maken. Misschien handiger om het bij de openingstijden te zetten.
Super goed bedrijf met aardige mensen die altijd klaarstaan, ook na jaren geleden de vloer te hebben gelegd. Niet duur en goede kwaliteit. Ik raad ze 1000% procent aan als je een mooie vloer met kwaliteit wil hebben.
Fantastisch bedrijf, Professioneel, Betrouwbaar & Betaalbaar. Super strak werk geleverd. Voor mij de volgende keer weer Coat-it ! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid