facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CoachUnique

CoachUnique

Info

Ik begeleid mannen en vrouwen die worstelen met een slechte balans tussen werk en privé en daardoor vastlopen. Ik help je inzicht te krijgen in de manier waarop je keuzes maakt. Je gaat ontdekken wat je echt belangrijk vindt.

Geschiedenis

Loop je vast in je werk of privé? Heb je nergens meer zin in en schrap je zelfs de leuke dingen uit je agenda? Maak je je hier zorgen over en weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan kan ik je daarbij verder helpen.

Ik begeleid mannen en vrouwen die worstelen met een slechte balans tussen werk en privé en daardoor vastlopen. Ik help je inzicht te krijgen in de manier waarop je keuzes maakt. Je gaat ontdekken wat je echt belangrijk vindt. Als je weet wat echt belangrijk voor je is, kun je keuzes maken die bij je passen. Je straalt kracht uit omdat je doet waar je je goed bij voelt. Door heldere keuzes te maken, laat je zien waar je voor staat en wat mensen van je kunnen verwachten.

In een gratis, telefonisch verkenningsgesprek kijk ik graag samen met jou hoe je in actie kunt komen. Dit gesprek is vrijblijvend en duurt circa 30 minuten. Je kunt je hier aanmelden. Een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek kan natuurlijk ook.

CoachUnique is gevestigd op een unieke locatie met een ruime tuin. De gesprekken voeren we aan de keukentafel in mijn sfeervollen coachkeuken en als het weer het toelaat, heerlijk op het terras of in de ruime tuin. Een kopje koffie of thee staat altijd voor je klaar, natuurlijk met een koekje.

Ik vind het belangrijk dat je je bij CoachUnique thuis voelt. Een plek die het vertrouwen geeft om in gesprek te gaan, ervaringen te delen zodat je de kracht in jezelf kunt gaan ontdekken.

Kijk voor meer informatie op de website www.coachunique.nl



"Je loopt je zelf voorbij. Je collega's weten je te vinden voor een nieuwe klus. En dat terwijl je je eigen werk niet eens af krijgt.Steeds vaker neem je werk mee naar huis. Het werk loopt nu echt over je schoenen. Je weet niet waar je moet beginnen. Je lijf doet pijn.Thuis en op je werk heb je een kort lontje. 's Nachts kun je er bijna niet meer van slapen. De relatie met je partner staat onder druk. Je moppert steeds vaker op je kinderen. Je bent bang dat dit je relatie gaat kosten. En op je werk loopt het ook niet echt lekker.Je zit klem tussen je werk en thuis. Je komt er zelf niet meer uit. Zo gaat het niet langer. Ik kan je helpen om andere keuzes te maken zodat je weer lekker in je vel komt en wel weer kunt genieten."
Adres: Borculoseweg 38, 7161 HA Neede
Telefoonnummer: +31545294964
Stad: Neede
Route: Borculoseweg 38
Postcode: 7161 HA


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oer Coaching & Training Oer Coaching & Training 1 km Op zoek naar zelfvertrouwen, je Oerkracht, veerkracht of je talent ontdekken? Ik coac...
Je Liefdevolle Zelf Je Liefdevolle Zelf 3 km Liefde is voor mij de enige reden om in leven te zijn. Het is de ervaring van het lev...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid