facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coachpraktijk Leonie

Coachpraktijk Leonie

Info

Coachpraktijk Leonie zorgt ervoor dat ouders een ingrijpende gebeurtenis aangrijpen om het leven te leiden waar ze gelukkig van worden.

Geschiedenis

Coachpraktijk Leonie coacht ouders die een betere balans willen tussen werk, privé en hun leven. Om zo blijvend te kunnen genieten en vanuit rust te ervaren waar je blij van wordt. Je hebt weer rust in je hoofd, lijf en gezin, je voelt je gelukkig en kan volop genieten van het ouderschap.

Tegenwoordig zijn we allemaal druk en hebben we periodes waarin we geleefd worden door werk, studie, kinderen of iets anders wat constant energie en aandacht vraagt. Je voelt dat je andere dingen verwaarloost en merkt dat je niet gelukkiger wordt door die drukte. Je To-Do list moet elke dag af zijn, maar aan het eind van de dag heb je nog steeds het gevoel dat je alles maar half hebt gedaan. Je hoofd zit zo vol , je verliest de focus op de dingen die je echt belangrijk vindt en je hebt het gevoel dat je iedereen tekort doet, inclusief jezelf.

Soms moet je even opladen om tot jezelf te komen. Het maakt je rustiger en minder gestrest. Als je rust neemt kom je weer meer in verbinding tot jezelf, hierdoor ben je beter in staat om goede keuzes te maken en meer te genieten van het leven.

Ben jij iemand die:
- Doorzet, hard werkt en weinig tijd heeft voor ontspanning;
- Alles perfect wilt doen;
- Soms een gevoel heeft van schaamte en falen;
- Jezelf steeds vergelijkt met anderen;
- Het moeilijk vindt om hulp te vragen;
- De lat erg hoog legt voor jezelf;
- Geen “nee” kan zeggen en anderen graag naar de zin wil maken;
- Moeilijk keuzes kan maken;
- Een laag zelfbeeld heeft en daarbij erg onzeker is;

Als je herkent in bovenstaande, ligt een burn out op de loer... Deze persoonlijke kenmerken hoeft niet altijd tot een burn out te leiden maar het kan je levens genot wel aardig in de weg staan. Je hebt bijvoorbeeld geen energie, vol hoofd, bent chagrijnig en voor dat je het weet zit je hoofd zo vol en zie je jezelf dingen doen die je echt niet wilt.

Stap eruit, kom tot rust en wordt de persoon die je graag wilt zijn.



"Coachpraktijk Leonie coacht ouders die een betere balans willen tussen werk, privé en hun leven. Om zo blijvend te kunnen genieten en vanuit rust te ervaren waar je blij van wordt. Je hebt weer rust in je hoofd, lijf en gezin, je voelt je gelukkig en kan volop genieten van het ouderschap."
Adres: eerbeekseweg 21, 7371 cb Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 12164672
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: eerbeekseweg 21
Postcode: 7371 cb


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik ben naar Leonie gegaan voor een intuitive massage. Dit was voor mij nieuw, maar zeer geslaagd! Een paar inzichten rijker, en vooral een heerlijk relax moment voor mezelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid