facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coachjehond Indoor Hondenschool

Coachjehond Indoor Hondenschool

Info

Indoor hondenschool in Lisse waarin begeleiden van je hond op een leuke, respectvolle en wetenschappelijk onderbouwde manier, centraal staat.



"- indoor & outdoor hondentraining- van pup tot senior- opvoedtraining, apporteren, speuren, behendigheid- kleine trainingsgroepjes- leer je hond nadenken- geef duidelijke grenzen- stuur of motiveer waar nodig"
Adres: Grevelingstraat 71i, 2161 WE Lisse
Telefoonnummer: 0646555154
Stad: Lisse
Route: Grevelingstraat 71i
Postcode: 2161 WE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: hondenschool nieuw-vennep, Hondenschool Gelderland, Hondenschool Voorhout, Hondenschool Noordwijk, Hondentraining Haarlem, Doggo hondenscholen, Hondensport Drenthe, Beste hondenschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dogs2Walk Dogs2Walk 891 meter Wij zijn super blij met Sandra, tijdens de lessen altijd super enthousiast. Hierdoor ...
Recensies
Sonja heeft bij ons thuis privé les gegeven. Ze heeft ons enorm geholpen door de juiste training aan te dragen voor onze hond. Het werkt!
Echt fantastisch. We hebben al zo veel geleerd van Sonja, terwijl we alleen nog maar bezig zijn met de intro en puppy cursus. Ze is ook ontzettend aardig en je merkt dat ze enorm veel wetenschappelijk onderbouwde kennis en ervaring heeft. Echt een aanrader, de relatief kleine investering nu al drie dubbel dwars waard!
Kleine groepen, vriendelijke trainingsmethodes, er wordt zeer goed gekeken naar wat werkt voor de individuele hond en baas, eigenares Sonja Verhoeff is ook gedragskundige en heeft zeer goede inzicht in het gedrag van de hond en de wisselwerking met de baas. De aanwijzingen zijn respectvol en als baas leer je een hoop.
Sonja is een passievolle hondentrainster die jou graag van alle nodige kennis voorziet om je hond te trainen. Haar locatie is echt geweldig; de meeste hondenscholen zijn nogal somber en koud maar niet in het geval van Sonja. Het is prettig om met een hondentrainster te werken die een duidelijke visie heeft en nastreeft.
Een heel uitnodigende en goed uitgeruste hondenschool met een hoog kwalitatief aanbod aan training met specifieke aandacht voor het contact met je hond. Aanstekelijk enthousiaste eigenaresse Sonja met vakkennis en een scherp observatievermogen. Ze geeft motiverende praktische tips. Zeker hier heen gaan.
Goede hondenschool, lekker binnen trainen. Leerzaam voor hond en baasje. Ook accesoires verkooop zoals voer speeltjes, hondenlijnen, kluiven.
Fantastische coach met veel geduld en kennis. Met onze drie honden komen we er elk jaar weer terug!
Bekwaam en geduldig om je hond/puppie samen gehoorzamer te maken. Een kunst apart.
Leuke leerzame lessen. Puppy vind het ook leuk.
De enige echte manier om vrienden te worden met je hond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid