facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coaching Vitaal

Coaching Vitaal

Info

Luisteren naar je verhaal en de reden van je bezoek. Ondersteuning met o.a. trancewerk, oefeningen en opdrachten uit life/leefstijlcoaching.

Geschiedenis

Hypnose is een krachtige, veilige en effectieve methode om in te zetten bij problemen zoals: angsten, trauma's, slaapproblemen, mentale problemen, gezondheid, vermoeidheid, stress, pijn, negatieve leefstijl gewoonten, alcohol, afvallen, fobieën, enzovoor



"Vol opgekropte spanning na een zware tijd??Ik help vrouwen om weer lucht te krijgen. Toen de situatie het vroeg, was er de moed en kracht om door te gaan. Ook werden downs gevoeld. Nu moet je hiervan herstellen. Het lichaam wacht hierop. Maar waar begin je? Wat is nu de allerbeste stap om dit in gang te zetten? Zonder bergen aan tijd. Zonder dat je afhankelijk wordt. Duidelijke overzichtelijke stappen.Onmisbare schakels voor elke vrouw om te dealen met de uitdagingen van het leven! Ook jij kan dit leren. Het is niet moeilijk. Het duurt niet heel lang.En daar kom ik om de hoek kijken. Ik begeleid je bij elke stap om daar te komen. Want ik weet hoe dat moet. Zonder je te overprikkelen. Zodat jij ontspant, uitrust en tot jezelf komt."
Adres: Beethovenlaan 39, 2421 TV Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0642489223
Stad: Nieuwkoop
Route: Beethovenlaan 39
Postcode: 2421 TV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:30
Dinsdag: 10:00 - 16:30
Woensdag: 10:00 - 16:30
Donderdag: 10:00 - 16:30
Vrijdag: 10:00 - 16:30

Recensies
Ik heb tijdens mijn burn-out nu 1,5 jaar heel veel lichamelijke pijnen mogen ervaren. Eigenlijk dacht ik meteen wel dat ik naast het geestelijke ook iets lichamelijke moest gaan aanpakken. Dit was nog wel een zoektocht, want het was mij niet duidelijk wat nu echt ging helpen. Toen tipte iemand mij over TRE en ik ben dit gaan googlen. En na een uitleg filmpje te hebben gezien dacht ik meteen; ja dit gaat over mij. Ik las ook dat de oefeningen niet moeilijk waren en dat je ze thuis kunt doen. Wel werd geadviseerd de eerste paar keer dit met een getrainde coach te doen. Toen kwam ik bij Irene uit, lekker in de buurt. Ik ben blij dat Irene mij helpt hierbij. De oefeningen zijn zeker niet moeilijk. Maar in de 4 weken tijd reageert je lichaam anders en steeds meer op de oefeningen. Het is dan fijn om dit met iemand te overleggen die er verstand van heeft. Anders had ik dit niet door gezet denk ik. Het is bijzonder dat het lichaam zelf aan geeft waar iets nodig is. De bewegingen veranderen steeds en het is soms echt lachwekkend. Irene is een hele rustige vrouw. Ik kon gewoon mezelf zijn. Ze denkt met je mee wat je nodig hebt en geeft dan deze kennis mee. Je kunt ook altijd tussendoor vragen stellen, niets is teveel. Na een TRE sessie voelt het alsof er van binnen wat opgeschud is en dat geeft wel een opgelucht, rustig gevoel. Ik ben nu 5 weken bezig en helaas ik slaap nog niet beter. Wel heb ik minder pijn op een lichamelijke plek waar ik al jaren mee loop. En ik ervaar minder erge stress reacties op mijn lichaam. Mijn dochter vroeg een week geleden waarom ik ineens zo leuk was geworden. Mhm… misschien heeft dat ook met de TRE te maken?? Ik ga er zeker mee door, hierin valt zeker nog veel meer te halen voor mij. Ik zou het ook iedereen adviseren.
Ik was al een langere tijd onrustig in mijn lijf en ik ben gaan zoeken wat mij hierbij zou kunnen helpen. Ik werd gewezen op TRE en ben gaan zoeken naar een provider. Zo ben ik bij Irene terecht gekomen. Irene is een prettig persoon om naar toe te gaan. Ze neemt alle tijd voor je en als je tussendoor vragen hebt dan reageert ze snel. Ik heb inmiddels 3 sessies gehad en ik kan zeggen dat de onrust voor 85 procent weg is. Ik hoop dat ik in de loop van de tijd kan zeggen dat dit 100 procent is geworden. Ook had ik veel last van onrustige benen restless leggs en na een TRE sessie heb ik daar geen last meer van. Zodra dit weer op komt zetten weet ik dat ik iets verzuimd heb om te doen, nl TRE ! Je lichaam geeft zelf aan wanneer je weer TRE moet gaan doen. Ik probeer dit 2 a 3 keer per week te doen. Wat ik erg fijn vind is dat dit een zelfhulpmiddel is. Je kan dit je hele leven blijven doen en wat is nu ongeveer een half uur per sessie kan ook een minuut of 5 zijn als je minder tijd hebt om je daarna goed te voelen! Ook het inslapen gaat een stuk makkelijker dan voorheen en is mijn slaapkwaliteit ook beter geworden. Ik ben blij dat ik de TRE bij Irene hebt gedaan en ik kan het iedereen aanraden die net als ik spanningen probeert kwijt te raken! Gewoon doen! Irene, dank je wel!
Irene heeft een warme, open en krachtige uitstraling. Ze is aards en heeft naast een prettige stem, ontzettend veel kennis en wil je heel graag helpen, ondersteunen en de juiste tools aanreiken. Ze tuned in op jou als persoon en kijkt precies wat er nodig is. TRE heeft mij persoonlijk heel veel gebracht en ook heb ik beter kunnen voelen door mijn sessies bij haar zonder daarbij in een verhaal te gaan. Praktisch bekeken vind ik Irene goed bereikbaar als je een vraag tussendoor hebt en een afspraak is snel gemaakt. Ik ben heel blij met haar!
Na 44 jaar ben ik gestopt met roken door het programma Blauwdruk Stoppen Met Roken van Coaching Vitaal! Het is een uniek programma, dat coaching, hypnose, meditatie, zelfonderzoek en spiritualiteit samen brengt. Met enorm veel liefdevolle ondersteuning van het hele proces dat je doorloopt. Hierdoor verandert op een zachte maar wezenlijke manier je verhouding met roken en kun je het gaan loslaten. Ik ben enorm dankbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid