facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coaching Kitzen

Coaching Kitzen

Info

Bewustwording en inzicht geven aan je eigen gedrag met als resultaat dat je zelf beter in het leven staat en daardoor gemakkelijker keuzes kan maken.

Geschiedenis

Je hebt vragen. Wat wil ik eigenlijk? Wat houdt me tegen? Ik zit niet lekker in mijn vel etc. Je herkent je in een of meerdere vragen en wil je hier graag een antwoord op. Ik kan je hierbij helpen.

Ik maak je bewust van je eigen gedrag door na te gaan hoe je denkt, handelt en voelt. Je ontdekt meer mogelijkheden en keuzes bij jezelf die je kunt maken om een beter leven te leiden zoals je wilt.

Ik wil jou in contact laten komen met jezelf. Hoe? Door te praten. Ik ga samen met jou onderzoeken hoe jij je gedraagt in een concrete voor jou moeilijke of onzekere situatie. We leggen jouw gedrag als het ware onder een vergrootglas. En zo schep je – even heel eenvoudig geschetst - zelf al mogelijkheden en kansen. Los van negativisme, (voor)oordelen en onevenwicht.

Adres: Octavianus 35, 6121 NT Buchten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-10542891
Stad: Buchten
Route: Octavianus 35
Postcode: 6121 NT


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid