facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coaching en Therapie Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling

Coaching en Therapie Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling

Info

Hypnotherapie is zeer krachtig, als je echt toe bent aan die verandering in je leven!

Adres: Aronskelk 72, 6181MK Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 31621210029
Stad: Elsloo
Route: Aronskelk 72
Postcode: 6181MK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thuiszorg IZT-Limburg Thuiszorg IZT-Limburg 985 meter Top organisatie! Blij met mijn nieuwe baan binnen IZT Thuiszorg! Wat voelt het fijn o...
Recensies
Bij Dimph kom ik tot rust. Haar wijsheid en vertrouwen dat ze geeft tijdens de opstellingen gaven me net dat zetje om nog wat dieper te gaan, wat ik zelf niet snel zou doen. Door haar liefdevolle en rustige begeleiding ontstond er alle ruimte om mijn patronen en verstrikkingen aan te kijken. Zonder oordeel, gewoon zoals het is. Dank je wel lieve Dimph!
Lieve Dimph, zacht, liefdevol en resoluut prik je door de blabla heen en laat zien waar het echt om gaat. Heel fijn om door jou begeleid te worden en een familieopstelling te doen. Ik beveel Dimph van harte aan als je ergens mee zit en er zelf niet uit komt. Dankjewel lieve Dimph!
Wat een puur mens is Dimph, op zeer liefdevolle wijze brengt ze je met weinig woorden precies daar waar de pijn zit en waar de heling plaats kan vinden. Geen wollig verhaal maar zachte realiteit, heel erg waardevol.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid