facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coaching Aanzet

Coaching Aanzet

Info

Coaching Aanzet biedt coaching aan op drie verschillende vlakken: Persoonlijke coaching, loopbaancoaching en coaching bij stress.

Geschiedenis

Ik ben Gabriëlle Kiefmann-Bos, eigenaar van Coaching Aanzet. Ik woon met mijn man en drie dochters in Silvolde, Gelderland.

Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ik ben me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Ik heb de Post-HBO-opleiding ‘Life & Loopbaancoach’ gevolgd bij de Balansgroep in Driebergen. Ik ben studiecoach bij de Balansgroep en begeleid studenten die de opleiding tot coach volgen. Ook ben ik co-trainer van een groep die de life & loopbaancoach opleiding volgen. Daarnaast staat voor mij de wereld niet stil en ik ben voortdurend bezig om me bij te scholen. Dit jaar heb ik de Masterclass ‘stresspreventie voor jezelf en voor anderen” gevolgd en mijn certificaat behaald.

Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek om te bespreken op welke manier coaching het verschil kan maken in jouw situatie.

Heel graag tot ziens!

Adres: De Breide 65, 7064 AT Silvolde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 10208708
Stad: Silvolde
Route: De Breide 65
Postcode: 7064 AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Create Revenue Now Create Revenue Now 607 meter Coaching Ambitious Pro's To Build And Grow An Income And Business In Digital Marketin...
Mondhygienist Steverink-Jorna Mondhygienist Steverink-Jorna 1 km Werkt als mondhygiënist in praktijken, schrijver voor diverse media, helpt collega's ...
Wijze Wolf Wijze Wolf 1 km Guusje is hier super opgevangen en heeft een fijne dag gehad.
Recensies
Open en eerlijke sessies/gesprekken gehad me Gabrielle waarbij zij de bal regelmatig naar mij terug speelde. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden wat soms confronterend maar ook zeer leerzaam was. Dit heeft mij goed gedaan en ik kijk dan ook terug op een hele prettige coaching!! Dank je wel Gabrielle!
De coachingsessies waren professioneel, gestructureerd, maar ook betrokken en met aandacht voor de persoon. Gabriëlle weet op een aangename manier de vinger op het probleem te leggen, en de gesprekken dan zo te sturen dat je je zelf ook bewust wordt van je onderliggende gewoontes en waarden. Daardoor reikt ze niet een oplossing aan, maar zorgt ze ervoor dat je die zelf zoekt en vindt - wat een blijvend resultaat oplevert. Onbewust ben ik in de tijd dat ik de sessies volgde veranderd, op de manier die ik nodig had, met dank aan de gesprekken met Gabriëlle.
Gabrielle leren kennen als trainer en coach op de coachopleiding. Daar zeer professioneel door haar begeleid. Gabrielle is integer, heeft een vriendelijke open houding waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze heeft veel tools in huis om je inzichten te geven en aan het denken te zetten, zodat jij de stappen kan zetten die jij wil!
Gabrielle is een zeer gedegen, enthousiaste en ervaren trainer en coach! Voor mijn opleiding tot coach heb ik haar leren kennen als een rustig, vriendelijk en passievol persoon. Het was mij een genoegen om haar als trainer te mogen ervaren.
Ik heb Gabriëlle leren kennen als een trainer die veel coachervaring heeft en met warmte, oprechte en persoonlijk aandacht trainingen geeft en coacht. Gabriëlle geeft duidelijke feedback en staat je bij wanneer nodig. Gelijkwaardigheid, rust respect zijn daarnaast ook woorden die Gabriëlle voor mij typeren.
Ik heb Gabriëlle leren kennen bij Balansgroep als een zeer warme, betrokken en professionele trainster. Met veel enthousiasme geeft zij de trainingen waarbij je vanaf de eerste dag zelf de coach bent. Ook is er het stukje extra aandacht en tijd, wanneer je dit nodig hebt.
Gabrielle is een gedreven en integere trainer. Ze heeft enorm veel kennis en weet dit op een gepaste manier aan verschillende doelgroepen over te brengen. Ze weet goed mee te bewegen met de dynamiek van de groep wat een prettige sfeer met zich meebrengt. Daarnaast weet de ze de leerstof op een heel prettige en begrijpelijk manier over te brengen.
Coachpraktijk Achterhoek straalt een en al professionaliteit uit. In een ongedwongen en ontspannen sfeer weet de betrokken coach je te bewegen tot nadenken over jezelf en in actie te komen om op zoek te gaan naar wat jou gelukkig maakt in je werkleven. Het inzichtelijk krijgen van je talenten TMA talentenanalyse en drijfveren BALANS Kleurentest is een enorme verrijking.
Gabrielle is een prettige coach die je in je waarde laat. Luistert na wat jij zegt en geeft daar dan advies over. Zorgt er voor dat je zelf gaat nadenken. Ik heb heel veel aan haar gehad waar door ik nu weet waar ik sta en wat ik wil.
Heel fijne ervaring met Gabriëlle als coach. Ze is doortastend en pakt door waar ik dat nodig had. Een heel professionele coach en een daarnaast fijn mens. Dankjewel Gabriëlle, voor je hulp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid