facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach Marko de Jong

Coach Marko de Jong

Info

Lifecoaching Business coaching, Persoonlijke coaching., leiderschap, Team-coaching, ontwikkelen van potentieel en diverse coachtrajecten.

Geschiedenis

Ik verwelkom je graag in mijn coachpraktijk te Berg en Terblijt waar we samen gaan werken aan de betekenis van jouw leven. We werken aan jouw doelen en waarden die voortkomen uit jouw unieke potentieel. Hiermee kun je jouw eigen koers bepalen om succesvol en gelukkig te zijn. Iedereen is uniek en heeft ook een eigen individuele weg te bewandelen in zijn leven. Ik help je als coach graag met alle levensvragen.

Coaching&Training
Marko de Jong
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
[email protected]
+31 (0)6 41719250



"Meerwaarde ontwikkelen is al 15 jaar mijn missie als life en business coach! De meerwaarde is het vergroten van je potentieel en het verbinden met je authentieke kracht. Hiermee krijg jij een doel, een richting, een missie en een rotsvast vertrouwen in jezelf.Resultaatgerichte coaching dat typeert mijn aanpak! Geen ellenlange vragenlijsten! Met een directe Rotterdamse no-nonsens mentaliteit als coach, bijzonder intuïtief en met een krachtige transparante visie help ik om de meerwaarde in jou en en daarmee je potentie te ontwikkelen.Jouw waar, waarom en hoe vragen bespreek ik daarom graag persoonlijk met jou in een vrijblijvend en uitgebreid kennismakingsgesprek.Groet Marko"
Adres: Pater Tilliestraat 21, 6325 AL Vilt (dorp)
Telefoonnummer: 0031641719250
Stad: Vilt
Route: Pater Tilliestraat 21
Postcode: 6325 AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quarius voor spirituele groei Quarius voor spirituele groei 0 meter Praktijk Quarius, voor spirituele groei, voor antwoorden op levensvragen, inzichten ...
Watertime spirituele coaching Watertime spirituele coaching 0 meter Watertime coaching voor spirituele consulten, spirituele coaching, diverse workshops ...
Recensies
Marko is een bijzonder goede coach met oprechte interesse in de ander. Gelijk vanaf onze eerste ontmoeting wist ik dat hij mij kon helpen om het beste uit mijzelf te halen. Nu 2 jaar later kan ik alleen maar zeggen dat hij de beste investering is die ik ooit heb gedaan! Marko is goud waard!
Marko is een no-nonsense coach. De sessies zijn heel open en direct waardoor je snel tegen blokkades loopt. In het begin van het traject heb ik dat als confronterend ervaren, maar je komt daardoor snel tot de kern van het probleem. Hij weet de sessies ook luchtig te houden door zijn gezonde dosis humor. Dankzij de persoonlijke benadering heb ik inzicht gekregen in de zaken waar ik energie van krijg en wat mijn energy drains zijn. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik van Marko heb ontvangen. Echt een aanrader als je hulp nodig hebt op weg naar de beste versie van jezelf. Thanks Marko!
Zelden iemand ontmoet die je ziet zoals je bent zonder oordeel. In een traject van 6 maanden is de ui beetje bij beetje afgepeld en als je dacht dat je tot kern was gekomen, was het nog steeds mogelijk om dieper te gaan. Soms confronterend, ongemakkelijk en emotioneel, maar zeker veel gelachen. Eeuwig dankbaar voor zijn toewijding, is voor mij een grauwe sluier van mijn schouders gevallen en heb ik mijn bezieling in mijzelf teruggevonden die op alle gebieden zijn vruchten afwerpt, privé en werk gerelateerd. Mijn passie is geen vlammetje meer maar een laaiend vuur! Thanks Marko!
Bij Marko wordt er tijdens het halfjaar traject een breed spectrum aan thema's aangeraakt en gekoppeld, waardoor je een nieuwe, heldere kijk op jezelf en je business krijgt. Marko lijkt tijdens de sessies contact te maken met je onbewuste blokkades en zet die in beweging waarna je er automatisch mee aan de slag gaat op een dieper niveau. Na elke sessie dacht ik immers na over ons gesprek waarna ik het losliet, om me tijdens de volgende sessie te realiseren dat ik onbewust het thema van ons gesprek geïmplementeerd had. Dit is heel anders dan hoe ik een traject bij andere coaches ervaren heb. Geen standaard coaching technieken, lange, explorerende gesprekken of vragenlijsten. Bij Marko ga je direct naar de kern van het probleem, eerlijk en doelgericht. Dat is heel confronterend en kan soms wat weerstand oproepen, maar brengt je wel naar de doorbraak die je zoekt. Als direct en effectief is wat je zoekt, dan heeft Marko de aanpak die je zoekt. Dankzij de holistische benadering en persoonlijke analyse van Marko heb ik meer duidelijkheid in waar mijn talenten liggen, wat mijn valkuilen zijn, wat mijn passie is en ben ik gerichter hiermee gaan werken in mijn persoonlijk leven en business. Ik kan Marko alleen maar aanraden.
Marko is een coach die zonder omwegen tot de kern komt, die direct benoemt zonder doekjes eromheen te winden, en met jou slagvaardig te werk gaat om jouw unieke talenten en waarde, die hij direct bij je ziet, naar voren te laten komen! Een top coach!
Marko is voor mij een groot voorbeeld, en ik ben enorm dankbaar dat onze padden elkaar gekruist hebben. Ik dacht dat mij niet zoveel kon raken, en geloofde niet helemaal in mezelf en vond mijn spirituele pad nogal zweverig in het begin. Maar door Marko zijn duidelijke, rechtvaardige en respectvolle manier van coaching durfde ik voor het eerst oprecht in de spiegel te kijken. Samen zijn we tot de oorzaak gekomen van mijn blokkades en heb ik mijn talenten en kernwaardes ontdekt waardoor ik kan gaan bouwen aan mijn toekomst. Ik hoop nog veel te mogen leren van Marko. Inverteer in jezelf dat is de eerste stap naar persoonlijke groei en zelfliefde, Marko gaat je helpen. Echt een aanrader!
Ik heb veel gehad aan de coaching van Marko. In mijn proces van zelfontwikkeling heb ik al veel uitgeprobeerd en geëxperimenteerd. Altijd interessant, altijd weer nieuwe informatie, maar nooit echt praktisch in je leven van dag tot dag en vaak liep ik dan toch weer vast. Na mijn eerste sessie bij Marko was ik echt verbaasd, hoe anders dit was bij hem! Zijn boodschap zo helder, to the point en met een activerende werking. Tijdens onze sessies knalde ik met hem door de dingen waar ik al zo lang in vastzat en maar op de een of andere manier niet leek uit te komen. Hij heeft me geholpen een ander perspectief te vinden, een perspectief dat aansluit op wie ik echt ben. In een korte tijd heeft hij mij geholpen om leiderschap te nemen over mijn leven. ZIjn duidelijke en confronterende stijl vond ik prettig daarbij. Hij gaf mij het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen. De praktische en directe toepasbaarheid van zijn coaching vond ik transformerend. Dat kwam niet alleen door zijn heldere stijl maar ook door het vertrouwen wat hij mij gaf in hem als coach en in mij en mijn mogelijkheden die hij zo goed weet aan te voelen. Marko helpt je om naar een hoger niveau in je leven te stijgen, met no way back, want wat voelt het goed om jezelf weer te kunnen zijn!
Marko heeft me effectief uit een dal getrokken door me te confronteren met mijzelf. Me geïnspireerd om mijn spiritualiteit verder te ontdekken. Het leven is niet bedoeld als een strijd, maar als een proces van toelaten, kunnen ontvangen. Als je wilt veranderen in je leven dan is Marko in staat blokkades met je op te heffen en de energie weer te laten stromen.
Marko helpt je op een respectvolle, zorgzame toch directe manier naar meer zelfinzicht en helpt je met verschillende technieken in je persoonlijke groei. Hij moedigt je aan om het beste uit jezelf en dit leven te halen. Bedankt voor je hulp en wijsheid Marko!
Zeer fijne coach, oprecht en zeer gedreven om samen jou doel te bereiken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid