facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach Govert

Coach Govert

Info

Ik luister, vraag door en benoem wat ik zie. Ik durf te confronteren, open en direct te zijn, in het bewustwordingproces van coaching.

Geschiedenis

Coaching & Training; Ik luister, vraag door en benoem wat ik zie. Ik confronteer, ben open en direct in het bewustwordingproces van coaching.



"Gezinscoach, personal coach, jongeren coach"
Adres: Nieuweweg 33, 1393NM Nigtevecht
Telefoonnummer: 0031621236310
Stad: Nigtevecht
Route: Nieuweweg 33
Postcode: 1393NM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coach on the Road Coach on the Road 0 meter Coach on the Road
Nieuwsbrief Marieke van Dijk Nieuwsbrief Marieke van Dijk 359 meter Deze pagina staat bol van nieuwtjes! Onder andere over; - Eigen werk - Schoolactivit...
Recensies
Wij hebben Govert ervaren als een uiterst zorgvuldig en betrokken coach die je door zelfreflectie de juiste inzichten laat zien om weer verder te kunnen met wat voorheen als een dilemma voelde. Hij komt over als een rustige man met kennis van zaken die al snel de vinger op de zere plek weet te leggen en dit op een professionele manier weet om te buigen naar nieuwe inzichten en handvaten. Zéér aan te bevelen!
Ons contact met coach Govert hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is een vriendelijk, rustig persoon die goed kan luisteren en ons weer positief naar elkaar heeft leren kijken. Door de gesprekken en handvatten kunnen wij als gezin de toekomst weer tegemoet.
Een tijdje na een ‘nare’ scheiding had ik nog zwaar…en was de regie over m’n leven kwijt. Ik had, voor mijn gevoel, geen grip op mezelf of op mijn kinderen. Ik ben toen een tijdje bijgestaan door Govert. Ik heb tijdens sessies bij mij thuis, of tijdens een wandeling in het bos, op een zeer ontspannen manier, mijn verhaal kunnen doen. Hierbij heb ik veel handvatten en praktische tools aangeboden gekregen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, waarbij zowel mn valkuilen als mn sterke kanten werden belicht. Al na een paar sessies merkte ik dat ik weer meer in mijn kracht kwam te staan. Dit alles heeft enorme positieve invloed op mij en de kinderen gehad!! Kortom ik zou Govert echt aanraden.
Ik heb een aantal sessies met Govert gevolgd. Alhoewel Govert professioneel als coach overkomt miste ik oprechte betrokkenheid. Het op papier zetten van de gemaakte afspraken in het kader van actualisatie van het ouderschapsplan aangaande mijn kinderen heb ik als slordig, onzorgvuldig en "afgeraffeld" ervaren. Dit is erg vervelend aangezien de moeder en ik hiervoor nu niet echt goed verder kunnen met dit plan. Ik heb dit bij Govert aangegeven, maar daarop geen reactie ontvangen.
Govert is een hele fijne coach. Hij kan heel goed aansluiten en hij is positief en heel zorgvuldig. Een echte steun voor zowel jongeren, ouders als gezinnen!
Door de video coachingsessies van Govert heb ik veel inzichten gekregen in hoe ik voor de klas sta en waar mijn kernpunten liggen. Maar belangrijker nog, door met een gerichte vraag een les in te stappen en samen uiteindelijk met vier paar ogen te reflecteren op voortgang, interactie etc. heb ik echt inzicht gekregen in mijn 'blinde vlekken' en aandachtspunten. Niet alleen het feit dat je achteraf ook zelf kan kijken, maar juist de aandacht dit Govert in het voorgesprek en de leervraag steekt zorgt voor een bijzondere reflectie. Govert geeft daarin ook iets mee van zichzelf. De rust die hij meeneemt en de scherpe blik die hij niet schroomt om te bieden zijn van grote waarde! Dankjewel Govert!!
Wij mochten een langere periode Hulp ontvangen van coah govert Hij bood veel goede handvaten, maar liet ons vooral zelf ook creatief nadenken Voor oplossingen waar we hem ontzettend dankbaar voor zijn, govert bood een luisterend oor, , " onze ervaring govert is heel profesioneel, vriendelijk rustig . Maar, ook een persoon waarbij ik mij durfde te uiten , vertrouwde, een diep gaand gesprek, wat ik niet gouw heb met veel mensen Over gevoel , praten , naar mezelf kijken Waar door ik nu sterker in mijn schoenen sta , meer vertrouwen in mijzelf , en in alles er om heen, Als we weer op een punt komen van dat we een coach nodig hebben ,wil ik heel graag dat govert weer bij ons komt Want wat zijn we 2021 uit een dal geklommen , en nu weer in balans Super bedankt Govert
Toen ik begon met coaching had ik geen idee wat dit in zou houden. Maar al snel werd me duidelijk wat coaching inhield. Voor mij betekende het actief reflecteren en samen uitvinden hoe je jezelf kan verbeteren. Maar het hield ook in: leren dat gedachtes en dingen die gebeuren ook gewoon mogen zijn. Dit heeft mij veel rust en duidelijkheid gegeven in het dagelijks leven. Wat coaching ook in heeft gehouden is dat ik Govert heb leren kennen als een actieve, rustige en oplettende coach. De sessies met hem waren altijd interessant en ik heb elke week weer nieuwe dingen geleerd. Als laatste wil ik dit nog zeggen: als je niet weet waar je heen wil met je leven of voelt alsof je vast zit. Neem dan contact op met Govert en vind zelf uit wat coaching voor jou kan betekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid