facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COA azc Winterswijk

Info

Azc Winterswijk aan de Amstelstraat staat midden in een woonwijk, zonder hekken of camera's. Medewerkers vertellen hier over hun werk en de bewoners.

Label

Welkom op de officiële Facebookpagina van COA azc Winterswijk!
Deze pagina wordt beheerd door een team enthousiaste medewerkers werkzaam op het azc in Winterswijk.
Wij vinden het belangrijk en leuk om jullie deelgenoot te maken van ons werk en hoe de bewoners wonen en leven op het azc in Winterswijk.

Wat kun je van ons verwachten en wat verwachten wij van jou:
* Regelmatige verspreiding van nieuws en actualiteiten van ons azc.
* Informele reacties, over en weer.
* Humor op zijn tijd.
* Snelle vragen beantwoorden we uit ons hoofd, waardoor er misschien soms een klein foutje insluipt, maar vergissen is menselijk.
* Bij moeilijke vragen behouden wij ons het recht voor om een hulplijn in te schakelen. Het antwoorden duurt dan wel iets langer. Hiervoor bieden wij alvast onze excuses aan.
* Positieve recensies, ideeën en feedback.
* Bij een afgegeven recensie lager dan een 2, verwachten wij wel dat je even persoonlijk bij ons azc komt om erover te praten. Wij schenken dan verse koffie of thee.
* Bij een afgegeven recensie van een 3 of hoger, ben je uiteraard ook van harte welkom bij ons azc. De koffie blijft ook dan vers en gratis.

Let op! Deze pagina wordt op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur actief gelezen. Tijdens deze tijden kun je bij ons terecht met vragen en mag je een reactie van ons verwachten. Mocht er iets dringends zijn, dan is een beller sneller.

Wij wensen jou een fijne dag!

Social Media Team azc Winterswijk

Adres: Amstelstraat 9, 7103JP Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0887156600
ln.aoc@kjiwsretniw
Stad: Winterswijk
Route: Amstelstraat 9
Postcode: 7103JP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: azc winterswijk vluchtelingenwerk, azc roermond, azc winterswijk nieuws, coa locaties, azc winterswijk school, coa nieuws, vrijwilligerswerk azc winterswijk, azc groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jouw Unit Jouw Unit 1 km Ben je tussen de 18 en 27 jaar? Zit je niet op school of heb je geen diploma? Wil j...
Museum Villa Mondriaan Museum Villa Mondriaan 1 km Ik wil graag mijn ervaringen delen over Villa Mondriaan in Winterswijk. Over het alge...
De Winterswijkse Uitdaging De Winterswijkse Uitdaging 1 km Mooie plek waar goede dingen gebeuren voor de Winterswijkse bevolking.
Theater De Storm Theater De Storm 1 km Ee hebben hier diverse voorstellingen gezien. Vandaag nog de coverband Queen on tour....
SPOT Jongerenwerk Winterswijk SPOT Jongerenwerk Winterswijk 1 km SPOT- Wij verzorgen het jongerenwerk in de gemeente Winterswijk.
WinSpel WinSpel 1 km De gezelligste, meest actieve, fanatieke spellenvereniging van het land
Stichting Kitty-Cat Winterswijk Stichting Kitty-Cat Winterswijk 2 km Het steriliseren en castreren van wilde zwerfkatten. Kittens opvangen en herplaatsen....
Transit Oost Transit Oost 2 km Wat een mooi museum, complimenten hoe het gemaakt is. Speciaal de jonge begeleider di...
Venemansmolen Venemansmolen 3 km Enthousiaste deskundige vrijwilligers die de molen draaiend houden.
Handwerkcafé Brouwershuusken Handwerkcafé Brouwershuusken 4 km Wij, Ali Lammers en Jo Wiggers, zijn in 2008 gestart met het handwerkcafé. Het is ee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid