facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CO2 reactor

CO2 reactor

Info

Hier vindt alle informatie over mijn op maar gemaakte CO2 reactoren. De meest efficiënte manier om CO2 op te lossen in het aquarium water.

Geschiedenis

CO2 laat zich slecht oplossen in aquariumwater. Met de huidige 'bellen diffusors ' is het CO2 te kort in het water om deze volledig door het water te laten opnemen. Bij het gebruik van een CO2 reactor wordt de CO2 maximaal opgenomen in het aquariumwater en doordat deze is aangesloten aan de pomp stroomt het water ook maximaal door het aquarium. Diverse maten en uitvoeringen mogelijk.

Adres: Middenstraat 90, 9611KL Sappemeer
Telefoonnummer: 06-14455585
Stad: Sappemeer
Route: Middenstraat 90
Postcode: 9611KL



op zoek naar gerelateerd: CO2 reactor nl, Beste CO2 reactor
Recensies
Vertaald door Google Zeer goede bouwkwaliteit. Voelt alsof het een leven lang meegaat en werkt perfect. Bedankt! Origineel Very good build quality. Feels like it will last a lifetime, and works perfectly. Thank you!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid