facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Co&Zo Gastouderopvang Beneden Leeuwen

Co&Zo Gastouderopvang Beneden Leeuwen

Info

Co&Zo Gastouderopvang Beneden Leeuwen

Geschiedenis

Welkom bij Co&Zo Gastouderopvang.

Mijn naam is Connie van de Bovenkamp (5 april 1977) en woon sinds 2007 samen met mijn partner Antoine van Gelder in Beneden Leeuwen.
Sinds februari 2012 zijn wij de trotse ouders van een dochter, uit het Zuid Afrikaanse Lesotho.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als groepsleidster in de kinderopvang. Mede door de komst van onze dochter is “Co&Zo” ontstaan.


Co&Zo biedt kleinschalige, professionele, persoonlijke en flexibele gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de gemeente West Maas en Waal. Er worden maximaal 6 kinderen per dag opgevangen.
Kinderen tot ongeveer één jaar hanteren hun eigen dagritme en schema.
Voor de oudere kinderen is er een gezamenlijk activiteitenaanbod (van eten en drinken tot knutselen en spelen). Er wordt gewerkt aan de hand van een dagindeling waarmee structuur en duidelijkheid wordt geboden. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. Tevens wordt er gewerkt aan de hand van een pedagogisch beleid.

Adres: St Josephstraat 22, 6658 DP Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0620851422
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: St Josephstraat 22
Postcode: 6658 DP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opvang Het Speelhuis Opvang Het Speelhuis 525 meter Kinderopvang / Gastoudervang Het Speelhuis
Gastouderopvang Madelief Gastouderopvang Madelief 650 meter Gastouderopvang Madelief is een kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Gastouder Kim van Dam, Beneden-Leeuwen Gastouder Kim van Dam, Beneden-Leeuwen 829 meter Na 10 jaar als orthopedagoog in de hulpverlening en het onderwijs werd het tijd voor ...
Het Ganzennestje Beneden Leeuwen Het Ganzennestje Beneden Leeuwen 2 km Groene Gastouderopvang het ganzennestje bied kinderopvang van 0 - 8 jaar. Ik bied opv...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid