facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cnossen auto’s

Cnossen auto’s
Adres: Walddyk 15, 9294LG Oudwoude
Telefoonnummer: +31 6 11988474
Stad: Oudwoude
Route: Walddyk 15
Postcode: 9294LG



op zoek naar gerelateerd: autobedrijf oudwoude, walddyk 15 oudwoude
Recensies
November 2020 een mooie Land Rover Disco II gekocht uit 2002. Bij thuiskomst blijken er wat gebreken te zijn maar goed het is een auto van 18 jaar oud dat is te verwachten. Bij een grondige check bij de garage blijkt het het hele chassis ook nog eens verrot te zijn. Ondertussen zijn wij al honderden euros verder naast de 4k die de auto gekost heeft, de auto kan niet gebruikt worden waarvoor wij hem aangeschaft hebben. Heel jammer en onnodig natuurlijk hadden wij dit van te voren willen weten.
Bij de testrit ging een lampje branden, auto gekocht..bij ophalen auto keurig geholpen, alle vragen beantwoord. Lampje was uit, was verholpen werd gezegd. Volgende dag brande lampje weer, garage in mijn woonplaats heeft auto doorgemeten, bleek magneetklep stuk...kon aankoop garage toch ook zien?! Storing wegdrukken kan iedereen!
Bij de testrit bleek de startmotor kapot, deze zou zonder kosten vervangen worden. We hadden een deal gesloten over de aankoop maar ik wilde alleen nog een onafhankelijke check laten doen door een andere garage. Dat was geen probleem maar kreeg twee dagen voor de check een berichtje dat de bus toch opeens verkocht was. Erg jammer en onprofessioneel.
Goed en snel geholpen door Mark. Duidelijke omschrijving van de auto en eerlijk advies. Ook de inruil verliep mooi. Nadat we er uit waren kon ik mijn ‘nieuwe’ auto direct meenemen nadat hij bij Cnossen op naam gezet werd.
Net te woord gestaan. Volkomen eerlijk verhaal bij de auto die ik er kocht. What you see is what you get. Overschrijven en inruil van mijn oude auto ging vlot en netjes.
Zeer goed adres heb mijn auto hier vandaan Super goede service zeer vriendelijke man Een aanrader om hier een auto weg te halen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid