facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CNME de Groenling Schagen

CNME de Groenling Schagen

Info

De Groenling stelt zich ten doel de bevolking van Schagen en omstreken voorlichting en educatie te bieden op het gebied van natuur en milieu.

Geschiedenis

U kunt bij de Groenling terecht voor al uw vragen op natuur- en milieugebied. Ook worden er regelmatig cursussen, excursies en lezingen georganiseerd. Elke twee jaar wordt er een tentoonstelling georganiseerd met de natuur, het milieu, de historie of het landschap als onderwerp.

Tegen een geringe vergoeding kunt u veldwerkmateriaal huren, zoals verrekijkers, loepen, stereomicroscopen, kompassen, grondboren en slootnetten. De Groenling beschikt ook over leskisten en lestassen, waarmee kinderen in de natuur aan het werk kunnen gaan.

De Groenling heeft een bibliotheek met boeken en tijdschriften over natuur en milieu. De boeken zijn gratis te leen en de tijdschriften zijn ter inzage aanwezig. Voor de jeugd is er een speciale afdeling met jeugdboeken en documentatiemateriaal. Verder zijn er kopieerbare werkbladen die op school gebruikt kunnen worden. U kunt van de bibliotheek gebruik maken tijdens openingstijden, of op afspraak.

Adres: Schoenmakerspad 1, 1741 XM Schagen
Telefoonnummer: 0224-296202
Stad: Schagen
Route: Schoenmakerspad 1
Postcode: 1741 XM


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor CNME de Groenling Schagen.

Schagen non-profitorganisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Schoenmakerspad 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. CNME de Groenling Schagen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met CNME de Groenling Schagen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over CNME de Groenling Schagen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keverdag Noord-Holland Keverdag Noord-Holland 1 km Welkom op de officiële Facebookpagina van Kever Club Nederland regioteam Noord-Hollan...
Loge Scagha Loge Scagha 1 km Zeer warme welkom bij deze club, super gezellig op de tribunes.
Westfrieslanddag Westfrieslanddag 2 km Westfries Cultuurhistorisch Evenement
Rallyteam Rallyteam "The hardstyle Rebels" 2 km Team Hardstyle Rebels rijden rallys door Europa voor de fun en voor een goed doel. Se...
Mantelzorgcentrum Mantelzorgcentrum 2 km Alle info voor mantelzorgers
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid