facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CM Specialist

CM Specialist

Info

De kennis van meerdere branches versterken elkaar. Blijven innoveren is belangrijk. Wij bestaan inmiddels 10 jaar en zijn klaar voor de toekomst van jouw bedrijf.



"Wij maken websites en webshops met een unieke vormgeving, welke goed scoren in de zoekmachines. Een krachtig CMS wat aanpasbaar is op de persoon die er mee werkt. Super snel, intuïtief en goede ondersteuning. Dat is waar wij goed in zijn.Gebruik je al een ERP of administratie systeem? Geen probleem. Wij koppelen deze met onze webshop door middel van een van onze uitgebreide koppelingen. Hiermee blijft jouw bedrijf voorbereid op de toekomst en benut je de kracht van elk pakket.Ons team van specialisten staat voor jou klaar."
Adres: Ambachtsweg 55 D, 1271 AL Huizen
Telefoonnummer: +31357200700
Stad: Huizen
Route: Ambachtsweg 55 D
Postcode: 1271 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: B2B webshop, B2B-webshops
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tijn Branderhorst - Visual productions Tijn Branderhorst - Visual productions 526 meter Diverse soorten video's en foto's in opdracht. Informeer voor de mogelijkheden.
JustJules - fotografie & websites JustJules - fotografie & websites 653 meter een creatieve flapuit... die op het juiste moment weet af te drukken.
TISKO - Bureau voor webdesign, reclame & branding TISKO - Bureau voor webdesign, reclame & bra... 842 meter Super service, reageert snel en een goede prijs- kwaliteit verhouding. Zeker aan te r...
defotograef.nl defotograef.nl 940 meter De Fotograef voor al uw fotowerk bel of mail!
Gisèle Rebel Foodie Content Factory Gisèle Rebel Foodie Content Factory 1 km Ik leer je een strategie om jouw restaurant online te laten groeien via berichten en ...
Businesslike Businesslike 1 km Beschikbare website voor elke Mkb'er. Ontvang onze gratis offerte per mail. Binnen 1 ...
Kreatiev Kreatiev 2 km Voor al uw grafische ontwerpen!
JS Products JS Products 2 km WEBDESIGNER | FOTOGRAFIE | E-COMMERCE
MyFix MyFix 45 km Dat kan anders… Simpeler & goedkoper Dat dachten we toen we begonnen én dat denken we...
Recensies
Een mooie website draagt bij aan de beleving van de klant. Onze website is gemaakt door CM specialist. We zijn blij met de service en de website.
Wij zijn al jaren klant en erg tevreden over onze nieuwe website die we in samenwerking met CMSpecialist hebben ontworpen. De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren. Khasem en Jeroen hebben namelijk zowel kennis van vormgeving als de techniek achter een website en kunnen ons goed adviseren.
Erg tevreden over de website die ze voor mij gemaakt hebben. Jeroen denkt oprecht goed mee, geen "ja knikker" wat de samenwerking prettig maakte. Stukje after sales ook prima, wanneer de website staat en er kleine aanpassingen gemaakt moesten worden.
CM specialisten hebben voor onze organisatie de website en webshop gebouwd. Een professionele club, klantgericht en afspraak = afspraak. De modules zijn eenvoudig te bedienen en de mogelijkheden enorm. Kortom, een goede keuze geweest om deze partij te kiezen.
Dit jaar een mooie website voor ons gebouwd, waar we erg tevreden over zijn. Professionele aanpak, ook erg aardig en klantvriendelijk. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, deze werden snel begrepen en toegepast, waardoor ik het gevoel had dat we het samen deden. Ik kan nu mijn website eenvoudig zelf sturen, aanvullen met tekst en foto's, geen moeilijke programma's, helemaal blij mee!
Multitube Engineering B.V. werkt al enige jaren prettig samen met CM-Specialist. Bekwaam team, pracktiesch advies, functionele tools, heldere achtergrond omgeving en snelle service. Onze websites en webshops worden goed gevonden.
Voor 'For Beter Care' is CM specialist een prima samenwerkingspartner. Hun creativiteit en meedenken in innovatie oplossingen, daar waar het gaat om inzet van hun kennis van en ervaring met ICT en multi- media die ik ontbeer, waardeer Ik zeer.
Cm Specialist luister goed naar wensen van de klant en komen met goeie suggesties hoe dingen aan te pakken. Ook zeer vriendelijk personeel komen hun afspraken na. Samengevat Helemaal top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid