facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cm hand in hand

Cm hand in hand

Info

Chris Menkveld & Cora May hebben hun handen ineen geslagen en willen creativiteit en persoonlijke aandacht gaan omzetten in een prachtige herinnering voor verschillende onvergetelijke gebeurtenissen.
Bijvoorbeeld bij zwangerschap, geboorte, overlijden...

Geschiedenis

Chris Menkveld & Cora May hebben hun handen ineen geslagen en gaan creativiteit en persoonlijke aandacht omzetten in een prachtige herinnering voor verschillende onvergetelijke gebeurtenissen.

Je kan hierbij denken aan zwangerschap, geboorte, liefde, overlijden etc. Een persoonlijke, gedetailleerde "familiefoto" in beeldvorm.

Met onze gezamenlijke passie en ervaring in kunst, creativiteit en zorg kunnen wij een prachtig en waardevol kunstwerk voor U maken.

We bekijken samen met U de wensen en mogelijkheden. Door dit op deze manier te doen zorgen we er voor dat er een uniek en persoonlijk beeld wordt gemaakt.

Bladert U voor voorbeelden eens door de fotogalerij.

Warme groetjes, Chris & Cora May

~Richtprijzen vind U in ons vastgezet bericht~

Adres: Vossenkuil 1, 6551 DP Weurt
Telefoonnummer: 031614009512 of 031624427915
Stad: Weurt
Route: Vossenkuil 1
Postcode: 6551 DP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid