facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clusius College Castricum

Clusius College Castricum

Info

Dit is de officiële Facebookpagina van het Clusius College Castricum.

Geschiedenis

Wij zijn er niet om leerlingen te controleren maar juist om op een andere en leukere manier met jullie te communiceren. Via deze pagina zal je op de hoogte gehouden worden van nieuws en evenementen van het Clusius College Castricum maar je kunt zelf ook leuke dingen delen. Het is helaas niet toegestaan om reclame te maken op onze pagina. Wanneer dit wel gebeurt, zullen wij de post verwijderen.

Adres:
Telefoonnummer: (0251) 65 36 00
Stad: Castricum



op zoek naar gerelateerd: Mijn Clusius, Vonk College, Clusius College Schagen, Clusius College Castricum docenten, Clusius Alkmaar, Open dag Clusius Castricum, Vonk Castricum reviews, Clusius College Hoorn
Recensies
Mijn derde kind nu op deze school!! Niets anders dan lof over Vonk Castricum. Mijn kind gaat met plezier naar school.
Leuke fijne school met veel aandacht en zorg voor de leerlingen! Leuke sfeer! Heb er jaren met plezier gewerkt.
Super leuke school ze geven je praktijk vakken zoals dier en voeding een echte aanrader
Leuke school alleen best teleurstellend da de banken weg zijn
Excellent klinkt als een gouden berg maar….. het label excellent zegt niets over de schoolprestaties, pestprotocol en de navolging hierop en overige zaken. Een school kan dit label kennelijk al krijgen doordat zij, gechargeerd gezegd, het afval scheiden. Ze blinken maar uit op een specifiek onderdeel. Laat u in ieder geval goed informeren . Vrienden van ons hebben hun dochter van school gehaald vanwege het feit dat zij zich niet veilig en gewaardeerd voelde ! Dit moet en kan toch nooit een reden mogen zijn waarop je een school verlaat?! En tja, zij hadden meer verwacht van een ‘ excellent’ school! Het advies is in ieder geval verder te kijken. Afspraken waaronder terugbel verzoeken blijken niet of nauwelijks nagekomen te worden oa door mentoren en coördinator. Mee werken om te veranderen van school duurt heel lang, omdat ze niet reageren of niet de nodige documentatie op maken. Zelfs door tussenkomst van overkoepelend orgaan zorgt niet voor snellere afwikkeling terwijl de nieuwe school alles al klaar heeft. Nee, zolang je kind geen problemen heeft zal het allemaal prima zijn, totdat ze extra hulp nodig hebben, dan laten ze het helaas afweten
Leuke groene school! Alleen jammer dat de schoolfeesten niet door gingen maar die voor de 4de jaars wel. BTW de 1ste klassers proberen stoer te doen met 'pesten' LMAO. Ze zijn ook altijd zo klein, gwn sneu.
Hele fijne schooltijd gehad! Heb in mei mijn TL diploma hier behaald. Door de jaren heen wel zo mijn ups en downs gehad met bepaalde docenten, maar verder een hele leuke tijd gehad! Koken was altijd rete gezellig met Walda. Diploma uitreiking was erg leuk georganiseerd. Zeker een aanrader, ook al is het wat verder fietsen voor sommigen :
Deze school doet niet wij een school hoort te doen. Er word gerommeld met cijfers. Docenten die voorkeur hebben aan leerlingen. En als je extra tijd hoort te hebben voor een toets krijg je die vaak niet. Klachten die je heb word niks mee gedaan. Naar mijn mening geen goede school.
Leuke school, tante Lia en Irma maken je iedere dag weer aan het lachen! Helaas is de beste docent mevrouw Grauwmans met pensioen.
Al jaren mogen wij hier het eerste schoolfeest van het nieuwe schooljaar verzorgen. We voelen ons altijd welkom door de leraren die actief meedenken om het zo leuk mogelijk te maken voor de leerlingen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Clusius College Castricum.

Castricum middelbare school

openingstijden, locatie, vervoer. Clusius College Castricum adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Clusius College Castricum. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Clusius College Castricum delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jac. P. Thijsse College Jac. P. Thijsse College 1 km Vreselijke school! Ze hadden geen eens een examenstunt georganiseerd voor de leerling...
Theater Bonhoeffer Theater Bonhoeffer 1 km Schooltheater dat niet onder doet voor het echte werk. Een aanrader voor iedereen.
Bonhoeffercollege Castricum Bonhoeffercollege Castricum 2 km Super school! Wel ver rijden. Sommige vakken zijn minstens twijfelachtig. Maar ze heb...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid