facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club yoga Leeuwarden

Info

Yoga Nidra, Relax-Yin, Yin met ballen, Hatha, Soft Vinyasa, Critical alignment, Aerial, Yogilates, Power Vinyasa, Sup Yoga, Meditatie, workshops, Kinder & jongerenyoga, Teacher training 200ryt. Babyyoga & massage, Zwangerschapsyoga.

Geschiedenis

In onze moderne, lichte en ruime yogaschool maken we yoga en meditatie sinds 2010 toegankelijk voor jong tot oud. We houden van nuchtere en praktische lessen welke worden verzorgd door docenten met ruime ervaring en goede opleidingen.
Voor ons is yoga en meditatie een levensstijl en wij hopen je hierin te inspireren!

Adres: Westersingel 2F, 8913CK Leeuwarden
Telefoonnummer: +31 6 50484052
Stad: Leeuwarden
Route: Westersingel 2F
Postcode: 8913CK



op zoek naar gerelateerd: Wat is Club Yoga, Club Yoga oefeningen, Yoga Leeuwarden schrans, Hatha yoga Leeuwarden, Yin Yoga Leeuwarden, Yoga Leeuwarden emmakade, Yoga Zuiderburen Leeuwarden, Hot yoga Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prana Tempel Prana Tempel 381 meter Ik kom graag bij Prana Tempel. De sfeer is heerlijk Zen. Er worden vele en diverse le...
Gewoon Wendy Gewoon Wendy 413 meter # Coaching in Bewust bij jezelf Zijn # Balans tieneryogalessen 9 t/m 16 jaar
Dansstudio Linda Dansstudio Linda 770 meter Leuke dansschool die veel variatie aanbied! Er zijn regelmatig leuke workshops te vi...
Pure Yoga Studio Pure Yoga Studio 862 meter Ik ga al meer dan 2 jaar naar deze fijne studio. Voorheen op de oude locatie, nu al e...
Yogacentrum Leeuwarden Yogacentrum Leeuwarden 1 km Toen ik zes maanden zwanger was startte ik met Zwangerschapsyoga bij Mirjam; wat een ...
De Studio De Studio 1 km Voelde mij er direct thuis. Beveel het aan.
Infinity Yoga & Movement Infinity Yoga & Movement 2 km Vertaald door Google Een prachtig toevluchtsoord, gevuld met welwillendheid, emoties,...
Face Yoga For You Face Yoga For You 3 km Face Yoga is a blend of facial expressions and exercises. It makes you aware of muscl...
Recensies
Club Yoga is een super fijne yogaschool, zeker een aanrader! Ik ben verhuisd zo'n 40 km buiten leeuwarden maar kom hiervoor speciaal terug! Aangename omgeving persoonlijk/betrokkken, met een heel divers aanbod aan verschillende vormen van yoga waar je jezelf voor in te plannen hiervoor ook geschikt voor beginners, om uit te proberen welke yogavorm bij je past. Of voor mensen zoals ik die van afwisseling houden. Personeel is behulpzaam, professioneel en kundig. Er worden ook interessante teacher trainingen/gast colleges gehouden, leuk om in de gaten te houden! Ik heb bv veel geleerd tijdens de kinderyoga opleiding. Ook worden er heerlijke massages gegeven, hier heb ik m'n moeder op getrakteerd voor haar verjaardag. Kortom de moeite waard en een cadeautje voor jezelf!
Zelf de vrijheid hebben om te kiezen waar je die week zin in hebt, of misschien wel twee keer gaan: ik vind het heerlijk! De sfeer is altijd ontspannen, iedereen is aardig en de docenten zijn zeer kundig en benaderbaar. De week starten met yin op maandagmorgen, aerial op vrijdag of een xl-les met live muziek en zang op zondag: het kan allemaal. Het inschrijfsysteem voor de lessen is - in tegenstelling tot wat ik eerst dacht - superhandig en ook als beginner kun je vol aan de bak. In elke les wordt rekening gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van iedereen, alternatieven geboden en na afloop is er nog even een nazit in de gezellige loungeruimte met thee. Sowieso is de inrichting en sfeer bijzonder, met fijne materialen die ruim aanwezig zijn yogamatten, bolsters, dekentjes maar ook oogkussentjes voor de nidra. Alsof je een yoga-retreat hebt gedaan, maar dan in een uur. Na 12,5 jaar is Club Yoga dan ook echt een instituut geworden, in de goede zin van het woord. Thuiskomen bij jezelf, een betere slogan bestaat er niet.
Je krijgt het gevoel dat je op je eigen manier er mag zijn, wie je ook bent en wat je ook ervaart. Als je niet helemaal mee kunt doen met de les, omdat het even niet lukt, mag je altijd op jouw tempo even terugzakken. Zelf ben ik slechthorend doof zonder Cochleair Implantaat, maar dat hebben ze nooit als belemmering gezien wat erg fijn is. Waar nodig helpen ze je graag tijdens de oefeningen die je doet. Club Yoga Leeuwarden: thuiskomen zonder dat je daarvoor al te zweverig moet zijn. De sfeer is er fijn!
Zwangerschapsyoga en een partnerles gevolgd ter voorbereiding op mijn bevalling. De lessen waren erg fijn om te volgen, deze werden gegeven door bekwame docenten die echt wisten waar ze over spraken, ook gaven zij bruikbare tips bij veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes. De zalen zijn erg licht en ruimtelijk en zetten aan tot ontspanning. Zeker een aanrader!
Ik kom nu een aantal jaren bij Club Yoga. Begonnen met twee proeflessen, inmiddels een onbeperkt abonnement. Ik kan niet meer zonder. Club yoga voelt als thuiskomen, zeer afwisselend aanbod in de lessen en tijden. En bovenal fijne docenten. En dat alles in een hele prettige ambiance. Ik gun dit iedereen.
Zo'n enorm fijne yoga studio. Ik volg er met veel plezier al verschillende yoga lessen. Zoveel variatie zelfs tijdens mijn zwangerschap. De partnerles / zwangerschapscursus is ook zeker een aanrader.
Hele fijne yoga studio. Verschillende soorten yoga, my favorite yin yoga nidra met muziek bij Lovely:, maar ook massages, trainingen, workshops, kinderyoga. Noem maar op. Ook zo fijn na de yogales een kopje yogi thea drinken en nog even na genieten. Het is thuis komen bij jezelf, verbinding en pure ontspanning. Tip: Je kan er ook een yin yoga of vinyasa teacher opleiding volgen. Genoeg moois bij club yoga. :
Mooie lichte ruimtes, kundige docenten, super fijne sfeer! De lessen voelen als een kadootje....wil je nog meer verwennerij? Dan is de massage van Lovely ook een dikke aanrader! Zalig!
Al 12 jaar bezoek ik deze fijne, sfeervolle yoga school met erg goede en gezellige docenten. Soms 3x per week soms 1x per 3 maanden. Alles is mogelijk. Een yoga school waar je je thuis voelt!
Hele fijne yogastudio met zowel actieve als rustige yogalessen. Fijne, ontspannen sfeer en goede docenten. De lessen zijn elke keer weer een cadeautje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid