facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club van 100

Club van 100

Info

Doel van de Stichting de club van 100 is om met 2e Pinksterdag op de Stolwijkse kermis een feest te organiseren met artiesten voor jong en oud.

Sponsoring of donatie: bankrekening NL66RBRB0697013588

Geschiedenis

Het is bijna weer zover! Op 25 mEI 2015 is het 2de pinksterdag en ook dit jaar willen wij er met jullie hulp weer een gezellige en feestelijke dag van maken.

Tradities houden we graag in ere. Dit geldt natuurlijk ook voor de kermis-maandag! Al vroeg in de morgen zijn de mannen aan het koek slaan, waarna de Club van 100 vanaf 10.00 de gezelligheid wil voortzetten door middel van diverse optredens.

Ook dit jaar hebben wij weer verschillende artiesten gevonden die de menigte op het dorpsplein weer gaan voorzien van heerlijke muzikale klanken. Voor dit jaar hebben wij Lesley Williams,bekend van tv talentenjacht "bloed .zweet en tranen"' En de absolute klapper ...HELEMAAL HOLLANDS!!!

Alleen met jullie steun kunnen we dit weer mogelijk maken!!

Je kunt lid worden van de Club van 100, dit houdt in dat je € 50,- betaald of je geeft een donatie en je bepaald zelf het bedrag.

Wat je ook doet elke gift is welkom en stellen wij zeer op prijs.

Indien je lid wilt worden of een donatie wilt geven: maak dan het bedrag gelijk over op onze bankrekeningnummer NL66RBRB0697013588 t.n.v. Stichting Club van 100 o.v.v. je naam.

Je kunt ook contant betalen bij Nicolle Honkoop, 't Wapen van Stolwijk.

Adres: 2821 Stolwijk
Stad: Stolwijk
Postcode: 2821


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid