facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Satay

Club Satay

Info

Lekker ongedwongen indonesische eten

Adres: Maria Annastraatje 6, 8911HP Leeuwarden
Telefoonnummer: 06-23101492
Stad: Leeuwarden
Route: Maria Annastraatje 6
Postcode: 8911HP



op zoek naar gerelateerd: Club Satay Leeuwarden menu, Indonesisch restaurant Leeuwarden, Indonesisch eten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chef Susy Chef Susy 468 meter Welkom bij het eerste Facebook Restaurant ter Wereld! Geniet van de lokale Indonesisc...
Recensies
Heerlijk gegeten! We hadden niet gereserveerd en het zat vol. We mochten, als we wilden, aan de bar zitten en eten. We hebben niet besteld maar gevraagd ons te verrassen; dat is gelukt!
Bijzonder knus, authentiek Indonesisch eethuisje. Heerlijk eten, bijzonder verfijnde smaken en een uitermate gastvrije atmosfeer. Een grote aanrader!!!
Gister hier gegeten. Eten op zich wel lekker, maar smaakt niet Indonesisch hebben bij de beste toko's gegeten, bovendien in Indonesië veel geweest, dit komt niet in de buurt. Bovendien wordt alles steeds opgewarmd in magnetron. Ondanks dat is de bediening erg traag en vergeetachtig voor 5 euro extra pp gamba's besteld, niet bezorgd maar wel op de eindafrekening laten staan. Eindafrekening viel dan ook enorm tegen. Meneer Krikke de eigenaar rekent voor een simpel wijntje 35 euro PER FLES!! Omgerekend bijna 9 euro per glas, bizar voor een simpele toko.... wij gaan er niet meer toe.
Wij hadden andere verwachtingen van deze tent. De smaak van het eten was overigens wel prima. De eigenaar stuurt aan op twee menu's en raad de goedkopere opties af. De prijs van een fles Bintang is ook hoog wordt verkocht als speciaal bier. De entourage doet meer denken aan een studentenkot dan aan een restaurant. Het krijtbord op straat met lage prijzen vind ik misleidend.
Na gelokt te zijn door de grootse woorden op het reclamebord in de steeg waren we benieuwd naar Satay. Helaas was het een teleurstelling. De entourage van het restaurant is wat merkwaardig, een eclectische verzameling van Indonesische souvernirs. Na het bestellen van wat bier kwam de eigenaar zelf de bestelling opnemen. Onze keuze werd echter niet meer bereidt. De enige keuze voor het bijgerecht was witte rijst. Na lang wachten begon het geluid van de magnetron op te vallen. Vergezeld van olijke piepjes gingen volgens mij bijna alle gerechten in de magnetron. Eenmaal op het bord werd dat bevestigd. De aanbevolen witte rijst was een harde bonk geworden in de magnetron. Toen de eigenaar kwam vragen hoe het eten was hebben we onze teleurstelling geuit. Het leek hem niks te doen. Na de laatste hap dus maar afgerekend en ons toetje elders genoten.
super lekker gegeten! klein zaakje en daardoor heel erg knus.
Ik heb de afgelopen jaren regelmatig bij Satay gegeten en genoten. Helaas is de vaste kok niet meer aanwezig, het eten smaakt net even anders......weinig verschil in smaak van het vlees, rundvlees was taai en over het algemeen een zoete na smaak. Volgens mijn vriendin ontbrak het aan liefde voor het gerecht.............hoewel de bediening van meneer Krikke zelf top was! Daarop geen aanmerkingen
Heerlijk gegeten, naar mijn idee authentiek Indisch Javaans, lang niet meer zo goed gegeten in een restaurant als vanavond. De kokkin is zeer zeker thuis in deze keuken en de bediening was zeer vriendelijk en gastvrij. Ik raad dit restaurant aan en kom zeker terug met vrienden.
In Leeuwarden veruit het beste Indische etablissement, zowel voor wat betreft afhalen als dineren. Authentieke gerechten, geen surrogaat op toeristen toegespitste kost als bij Ondel Ondel. Gastheer is zeer vriendelijk en deskundig. Voor de liefhebber van Indisch eten een absolute must om te bezoeken tijdens een weekend Ljouwert.
Nieuwe kaart met nog meer lekkere Indonesische gerechten ! Tempo Doeloe voor de kenners !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid