facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Roekz

Club Roekz

Info

Club / Partycentrum

Geschiedenis

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of presentatie, een jubileum of een huwelijk, we willen u graag uitnodigen voor een bezoek om samen met ons de vele mogelijkheden te bespreken.

Roekz is officieel huis der gemeente, dit betekent dat u zich op onze prachtige locatie kunt laten trouwen.

Voor meer informatie:

Philip & Wendy

0297 262174



"Fantastische feestlocatie afhuren in het hartje van Vinkeveen?Een feest organiseren is natuurlijk ontzettend leuk, maar ook zeer tijd- en energie rovend. Vaak blijkt aan het einde van de avond dat u zelf amper heeft kunnen genieten, omdat u vooral druk bent geweest het de gasten naar de zin te maken. Door het uit handen te geven kunt u zelf ook onbezorgd genieten en met een grote glimlach terugkijken op een onvergetelijke avond.Privé Feesten, Trouwlocatie, Uitvaartlocatie, Kinderfeestjes en personeelsfeesten."
Adres: Herenweg 55, 3645DG Vinkeveen
Telefoonnummer: 0297262174
Stad: Vinkeveen
Route: Herenweg 55
Postcode: 3645DG


Recensies
Samen met DJ De Jas onze verjaardag gevierd in Partycentrum De Vink. Het was in een woord geweldig! De pret vooraf, samen met Ruben en Chris, het volledig gepersonaliseerd samenstellen van de invulling van het feest en de flexibiliteit van de gastheren hierin; het was een feestje op zich! De avond zelf was helemaal wat we ons er van hadden voorgesteld met gezelligheid, vrolijkheid, uitstekende service hapjes, drankjes, aankleding, personeel en niemand kwam iets te kort. Ik zou de locatie en dit team altijd aanraden voor een feestje, groot of klein!
Chris en Ruben, de eigenaren en spinnen in het web bij Partycentrum de Vink; deze 2 helden staan voor je klaar wanneer je iets te vieren hebt! Is het een verjaardag. Is het een condoleance, is het een personeelsfeest of wil je met je "Mart Hoogkamer fanclub" het nieuwe album van Corry Konings vieren?! Niets is ze gek en alles is bespreekbaar! Zij en hun team zullen er alles aan doen om je feest of evenement tot in de puntjes te regelen en je gasten een onvergetelijke dag/avond te bezorgen. Daarnaast zijn de beste mannen ook groot fan van de dartsport, regelmatig word er competitie gegooid of zijn er toernooitjes waar je aan mee kunt doen. Hou je van een drankje of wil je gewoon een pijltje gooien, ook dan ben je bij de Vink aan het juiste adres!
Super leuke locatie voor een feest. met voor de oudere jongere bring back memories naar Club 55 onlangs met 3 vrienden ons Level 50 gevierd. Top samenwerking met Chris en Ruben goed advies en zeker in de uitvoering uitstekend. Top feest geworden!
Deze locatie is echt top om een fantastisch feest te geven. Hele aardige en meedenkende eigenaren die er alles aan doen om je een onvergetelijk feest te geven. En niet onbelangrijk goed eten en drinken en geweldige bediening!!
Een toplocatie om het feest te vieren wat er gevierd moet worden!! Of het nou om een 25 jarige bruiloft gaat of een baby shower, geen wens is te gek..!! De eigenaren, Chris en Ruben weten precies wat er nodig is voor een onvergetelijke ervaringmet aanwijzingen van vriuw en kids.. en hun personeel neemt dat perfect over om over barman Thom maar niet te spreken!!! Van "huis" DJ Rutger tot de eigenaren zelf en hun "geweldige" personeel is echt niks te gek!!! Voor een topavond, kom naar 'de Vink'
Zeer professionele partij met oog voor detail, altijd voldoende inzet van personeel en geschikt voor zowel feesten en partijen als minder leuke bijeenkomsten zoals condoleances. De Vink past zich naar elke gelegenheid aan, is zeer flexibel in de mogelijkheden en luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever. Daarbij een zeer sfeervolle locatie, voldoende gratis parkeergelegenheid en schone, nette toiletten en een ruime garderobe.
Verschillende keren geweest. Zowel op inloopavonden met DJ als privé feesten. Hartstikke aardig en ambitieus jong personeel. Bediening prima. Eigenlijk gewoon 5 reeten.
Een prima locatie om een goed thema feest te organiseren. Chris en Ruben denken goed mee en geven voldoende ruimte voor een eigen invulling. Lijntjes zijn kort zodat snel geschakeld kan worden. Bediening en eten is top; je komt niets te kort. Namens Brandweer Vinkeveen .. enorm bedankt voor de gezellige 70-80's avond!!
Wij hebben ons 12,5 jarig huwelijk gevierd bij De Vink met een feestavond. Het was een groot succes mede dankzij Ruben, Chris, DJ Rutger en de dames van de catering. Alle gasten waren enthousiast en waren lovend over de locatie en catering. Alles was tot in de puntjes geregeld, lege glazen kwamen niet voor en de hapjes waren zeer smakelijk. Kortom, een aanrader!
Ik heb met Chris en Ruben een prachtig feest gegeven bij hun in het partycentrum! Alles wat ik wou voor mijn gasten hebben ze uitgevoerd! Ik vier zeker over 5 jaar weer me verjaardag als ik 45 word!!! Toppers bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid