facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Nix

Club Nix

Info

Thema feesten voor onder de 18 jaar.



"Openminded Nightclub in Amsterdam18+ entry policy"
Adres: sportweg 1a, 3628az Kockengen
Telefoonnummer: 06-12345678
Stad: Kockengen
Route: sportweg 1a
Postcode: 3628az



op zoek naar gerelateerd: NYX Amsterdam, Club NYX geplande evenementen, Nyx Op Donderdag, Club NYX leeftijd, NYX Op Donderdag tickets, NYX Tickets, Oud & nyx club nyx 31 december, NYX op vrijdag
Recensies
Vroeger een hele leuke plek maar dit weekend zonder enige vorm van vriendelijkheid geweigerd omdat we met meer dan 4 personen binnen wilde komen ondanks het feit dat we braaf een ticket hadden gekocht! Meest asociale bewaking ooit! "Het staat in de reglementen" werd ons verteld. Ja ja.. alsof iemand ooit de moeite neemt om dat te lezen
Een van de weinige pareltjes in de clubscene van Amsterdam! Erg knus maar daardoor een hele volle en gezellige belevenis. Het publiek is erg divers en sluit niemand buiten! Iedereen is welkom ! Creatieve space met goeie throwback nummers en drag optredens.
Ben hier 12 januari op donderdag geweest met vriendinnen, een vriendin is ertussenuit gepikt door portiers en onterecht beschuldigd van het lastigvallen van een barmedewerker omdat ze toevallig ook blond haar had. Daarna is ze op de grond gegooid. Toen de desbetreffende barmedewerker ontkrachtte dat zij de schuldige was werd ze weer binnengelaten en haar verteld dat ze daarmee geluk had. Geen verdere excuses oid. Zeer onvriendelijke portiers met een houding waar je u tegen zegt. Kortom een zeer onveilige sfeer en hebben de club direct verlaten.
Dikke doei zeg. Ticket gekocht, geweigerd aan de deur. Argument? Meer dan 4 tegelijk is een groep dus niet welkom. Maak het dan ook niet mogelijk meer dan 4 tickets tegelijk te kopen vooraf. Wel zo eerlijk.
Na een uur in de rij gestaan te hebben werden we geweigerd ondanks dat we al kaartjes gekocht hadden. Personeel was onaardig, arrogant zelfs.
Helemaal waard. Hier wordt tenminste wel door iedereen gedanst. Hele aardige portiers en bewaking.
Nog steeds een van mijn favorite queer clubs behalve donderdag, maar dat spreekt voor zich
Hele slechte tent. Erg matige bewaker die een godcomplex heeft. Een complete debiel die op willekeur mensen afwijst
Strengere deur controle dan ik ooit heb gezien, Schiphol duurde minder lang. In de club kon je niet eens water uit de kraan drinken omdat het warm is en aan de bar wordt ook moeilijk gedaan over kraanwater. Geluidskwaliteit was ook niks om over naar huis te schrijven. Echt zonde want met het verrassende interieur zou je hier echt een gezellige tent van kunnen maken!
Club deed zijn deuren een half uur na tijd pas open, hele straat ontstopt met mensen en er werd flink geduwd. Bewakers leek het niks te boeien. Qua sfeer vond ik dit eerst de leukste club in Amsterdam, totdat mijn beste vriendin van de trap viel en letterlijk niemand haar kwam helpen. Bewakers wilde haar zo snel mogelijk de deur uit hebben en hadden duidelijk geen ehbo gehad. De club heeft 3 verdiepingen waarvan de trappen vol met alcohol liggen, super glad & onveilig. Vriendin heeft gelukkig niks gebroken, maar wel een spier gescheurd. Gelukkig was er een jongen die in het ziekenhuis werkte, die vertelde ons dat we haar arm moesten koelen. Maar bewakers weigerde een koelpack geven, en kwamen om de minuut vragen wanneer ze kon ‘oprotten’. Eenmaal buiten lachte ze ons uit. Ik was altijd zo vol van deze club, maar dit was eens maar nooit meer..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid