facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Lust

Club Lust

Info

Club Lust wordt minimaal 1 keer in de maand georganiseerd bij Grandcafé Lust in Nijkerk. Club Lust in een concept waarbij de muziekstijlen hip-hop, moombahton, afrohouse, bubbling en urban centraal staan.
Hosted by: XJ Entertainment & Grandcafé Lust

Adres: Plein 2A, 3861 AB Nijkerk (gemeente)
Stad: Nijkerk
Route: Plein 2A
Postcode: 3861 AB


Recensies
Mooie ervaring. Alert, vriendelijk en correct personeel dat lekkere gerechten opdient. Mooie inrichting van restaurant en serre. Geniet van de proeverij vooraf en andere gerechten. Kaasplankje was ook heerlijk, met een o.a. een "driesoortenkaas-kaas".
Erg goed om af te halen! Stipt op tijd, goed verpakt, heerlijk eten!
Creatieve kaart met een goede prijs-kwaliteitverhouding, mooie inrichting, heerlijk eten; wat wil je nog meer? Oh ja, goede bediening!
Gezellige sfeer, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Om kwart voor tien werd heel netjes aangegeven dat ze om tien uur dicht moeten vanwege de nieuwe regelgeving.
Heerlijk gegeten goed personeel vrolijk netjes en beleefd. Borden waar mooi geserveerd. Voor herhaling vatbaar.
Gezellige sfeer. Vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Gerechten zijn wel stevig geprijst.
Lust heeft een mooi terras, prima kaart maar slechte bediening. Er is echter weinig oog en aandacht voor de gasten. Alles gaat gehaast en chaotisch. Kleine moeite om dit te verbeteren Lust.
Gezellig en lekker, vooraf zeker de tonijntartaar met avocado mousse proberen. Zalig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid