facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Legends

Info

Club Legends is een initiatief van Björn, Jeffrey en Jim. en vindt meerdere keren per jaar plaats in The Legends te Zevenbergen.



"In het centrum van Zevenbergen, pal naast de kerk draait iedere zaterdag avond een feest DJ. Sommige mogen zich de beste van Nederland noemen! Ongeveer 26 vrijdagen per jaar wordt er met verschillende thema's gefeest! Hierbij is ook aan 16+ gedacht maar ook zeker de 30 en 40 plussers .Deze feest locatie is ook uitermate geschikt voor o.a. bedrijfsfeesten, verjaardags-/ examenfeesten. De Kerk heeft voor ieder wat wils."
Adres: Markt 4, Zevenbergen
Stad: Zevenbergen
Route: Markt 4


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vita-Life Vita-Life 141 meter Vita-life is een sportstudio, waar gezelligheid en aandacht voorop staat. U kunt bij...
Moerdijk Concerten Moerdijk Concerten 361 meter Welkom op de Facebook pagina van Stichting Cultuur Moerdijk, werkgroep Klassieke Conc...
The WoodenShoe IDSF DanceSport The WoodenShoe IDSF DanceSport 425 meter The WoodenShoe IDSF Competitions 2011
Recensies
ik vond het supper gezelig met djSfeer: 5/5
Was een goed feestje afgelopen vrijdagService: 5/5
Ik ben hier al eens geweest voor een feestje en het is lekker groot en druk. Maar ook veel mensen gaan hier in het weekend naartoe. Veel gezelligheid en mensen die genieten van de muziek en de sfeer die er hangt. En er zal zeker weleens gedansd worden. Prima drankjes die keurig optijd voor je klaar zijn zonder dat je lang moet wachten. Ga zo door met alles in De Kerk.
Nette locatie. Leuke dansvloer, veel ruimte. Veel Nederlandstalige muziek geen fan, wijn en bier is een nette prijs maar de overige dranken zijn te duur.
Gezellige tent top
Kwam om mijn zondes te vertellen eindigde met bier niks te klagen
Super leuke uitgaansgelegenheid. Ze maken er een feestje van.
Leuke discotheek met superleuk personeel. Goede dj's en een topsfeer
Was rustig maat erg leuk en gezellig
Gastvrij. Helaas wel tegen een hoge prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid