facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club-Hifi Leiden

Club-Hifi Leiden

Geschiedenis

Sinds 1969 opent Club Hifi haar deuren voor leden van studie- en studentenverenigingen uit heel Nederland. Elke dinsdag en donderdag zijn de spiegels opgepoetst, vloeit de drank rijkelijk en gaat het helemaal los! Club Hifi is dé plek om te feesten, te drinken, te dansen en andere studenten te ontmoeten! Kom snel langs!

Deuren open van 23:00-01.00
Studentenpas en I.D. verplicht! 18+ only
Gratis entree met Hifi- en Luf-pas

P.s. Op zoek naar de ultieme studentenbijbaan? Kom tappen in de Hifi! Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact op!

Adres: Vrouwensteeg 11, 2311 CS Leiden
Stad: Leiden
Route: Vrouwensteeg 11
Postcode: 2311 CS



op zoek naar gerelateerd: hifi leiden incident, hifi facebook, uitgaan leiden, incasa leiden, next leiden, roebels leiden, club jaune leiden, hifi leiden dumpert
Recensies
Op zich prima gezellig zuipen hier als t er op aankomt. Vorige keer was de garderobe mn tas kwijtgeraakt en kreeg ik m 1.5 week later terug. Maar goed, het belangrijkste is dat ik daardoor mn sleutel niet had en met iemand mee maar huis 'moest'. Dus 1 ster minder voor de tas, en 1 ster extra voor het onbedoeld wingmannen.
chille toko. Chille mensen. Weinig gepen en knorren. goedkope drank. geile wijven. grijpschuur. alleen bizar heet
Klein maar fijn Gezellige club met leuke thema's
Geluidsbeleving is zwaar klote
Lekker laag gaan!!!!!
Goedkoop bier
Leidsche hertjes
Vertaald door Google De plaats was nogal klein en er was geen verscheidenheid aan drankjes. Ook geen snacks van een soort. Origineel The place was kinda small and there wasn't a variety of drinks. Also no snacks of some sort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid