facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Cinema Exclusive

Club Cinema Exclusive

Info

Club Cinema Exclusieve

Geschiedenis

Club Cinema is een voormalig filmtheater, met een authentieke sfeer en een warme uitstraling.De zaal is geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen, met de unieke mogelijkheid tot filmvertoning op groot doek. Dit kan een culturele film zijn, een eigen opname, een all time favorite of gewoon een leuke film uit ons assortiment. Voor boekingen en informatie kunt u een aanvraagformulier voor bedrijven of aanvraagformulier voor particulieren invullen, mailen naar [email protected] of bellen met 06-17595704



"Film , games , feestjes , aanzoeken en meer!"

"Film , games , feestjes , aanzoeken en meer!"
Adres: Domineeslaan 81H, Zwanenburg
Telefoonnummer: 0645478668
Stad: Zwanenburg
Route: Domineeslaan 81H



op zoek naar gerelateerd: Privé cinema Rotterdam, Privé bioscoop voor 2 den Haag, Private cinema Amsterdam, Privé bioscoop Den Haag, Privé bioscoop Tilburg, Club Cinema huwelijksaanzoek, Privé bioscoop voor 2 Eindhoven, Privé bioscoop Nederland
Recensies
Vandaag een onvergetelijke dag gehad! Enorm goeie gastheer, warme sfeer, voelt je meteen thuis. Enorm beleefd, niks is te gek, alles kan je vragen en het was zo mooi! We gaan dit opslaan en komen zeker nog een paar keer terug, ontzettend bedankt Ramzi!
Vandaag verrast op deze geweldige , mooie locatie, onvergetelijke ervaring gehad! Service was geweldig, de versieringen, de hapjes waren heerlijk en werden ook mooi geserveerd. Al met al raad ik deze plek aan voor iedereen, 5 sterren is zelfs te weinig, mijn complimenten voor zo een toplocatie en service!!!!!
Een leuke plek om een feestje te geven. Een kleine bioscoop, een bar/café, een klein buitenterras. Vriendelijk personeel. Het ligt op een klein industrieterrein, gratis parkeren, vlakbij Sugar City, maar dan aan de andere kant van de Haarlemmer Ringvaart.
Harstikke bedankt Ramzi, goeie gastheer geweest voor ons en alles na wens gedaan voor een leuke aanzoek! Fijne plek en sfeer, je voelt je snel thuis en veel mogelijkheden aangeboden door Ramzi!
Super locatie en een super toffe eigenaar. Een geslaagde avond alles was super goed geregeld bedankt Ramzi
Geweldig goede service en leuke locatie. Mijn huwelijksaanzoek is door Ramzi zeer goed begeleid. Aanrader!
Heel goed geregeld allemaal.... Ontvangen op de rode loper met kaarslicht een hapje en een drankje en toen samen een film gekeken... Hele goede ambiance voor een romantische date
Aanrader! Nieuwjaarsfeest bij Club Cinema gegeven. Alles was top geregeld, locatie en barpersoneel top. Speciale dank naar Ramzi, alles goed in overleg, veel is mogelijk en snelle/duidelijke communicatie. Zou er zeker weer een feest geven.
Wat een super leuke locatie en geweldige service! De surprise cinema party voor mijn dochter was een succes! Mooie prive bioscoopruimte met rode loper, kaarslicht, groot scherm, popcorn, een drankje wat wil je nog meer! Bij binnenkomst een welkomstbericht op het grote scherm met foto en haar favoriete lied! Super gaaf! Ramzi & team nogmaals bedankt voor alles! We hebben genoten!
Wat een service! Complimenten! Alles is goed geregeld alles volgens de afspraken. Aanrader voor een verjaardag, huwelijksaanzoek. Dagje prive bios met je vrienden of je geliefden echt een aanrader! Top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid