facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Club Casco

Club Casco

Info

Club Casco eten&drinken

Geschiedenis

Club Casco is de ideale lokatie voor uw feestje, bruiloft of verjaardag. Kortom wil je echt iets anders. Een lokatie die echt hip is en van deze tijd.

Adres: 't Scheld 22 , Wemeldinge 4424 NZ, NL
Telefoonnummer: 0113 620 606
moc.liamg@ocsacbulc
Stad: Wemeldinge
Route: 't Scheld 22
Postcode: 4424 NZ


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 10:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: club casco menu, openingstijden casco wemeldinge, frietkot wemeldinge, iets anders wemeldinge, restaurant wemeldinge, lunchen in wemeldinge, juno wemeldinge, cafe wemeldinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juno Juno 720 meter Ons favoriete restaurant! Het eten is niet alleen voortreffelijk, maar ziet er ook pr...
Recensies
Het was wel even wachten voordat het eten werd geserveerd, maar het wachten zeker waard! Lekker mals vlees, perfect bereid met knapperige frieten. Vriendelijke bediening. En omdat het eten ons zo goed was bevallen de volgende dag weer terug geweest. En ook toen weer top! Verder een gezellige, leuke locatie op een plek vlakbij het strandje. Dus na het eten nog heerlijk wandelen over strand en dijk! Een aanrader dus!
Goed restaurant voor diner en lunch. Ze kunnen veel gerechten glutenvrij maken. Ik heb de glutenvrij hamburger gegeten. Porties zijn groot, prijzen relatief laag, helemaal gezien de hoeveelheid. Personeel is vrolijk en denkt mee. Verplaatste een tafeltje om gasten in de schaduw te zetten. Nemen de tijd voor kinderen. Eigenlijk wel 6 sterren waard. Je kan er ontspannen en lekker eten. Ook glutenvrij!
Mooi terrasje om iets te drinken en/of te eten tijdens een fiets- of wandeltocht. Ligt direct nabij de Oosterschelde en een klein strandje.
Naast een heerlijke maaltijd deze bijzondere Gin&Tonic gedronken. Ik had niet helemaal goed gelezen wat er in zat. Waardoor de verbazing groot was toen er een oester en zeekraal in mijn glas dreef. Het bleek een prachtige combinatie met de gin! Heel verrassend, met licht een zilte smaak.
De grote eter heeft zeker voldoende, wij konden het niet op. Goed eten, niet heel bijzonder maar gewoon lekker. De gerookte zalm als voorgerecht is een aanrader. Vlotte bediening.
Vriendelijke bediening. Mooie porties en prima prijs/kwaliteitverhouding. Lekker gegeten. Zeker een aanrader!
Gezellig interieur Vriendelijk personeel Superlekkere frietjes en slibtong Parkeren: Grote parking
Vandaag weer eens heerlijk een terrasje kunnen pakken na de Corona.....en dan natuurlijk bij Club Casco in Wemeldinge. Een overheerlijk Kreeftensoepje gegeten en een super lekkere Carpacio maaltijd salade... met natuurlijk het vlees van de Rijdende Slager..alhoewel hij met de kreeft ook wel weg weet... Een echte aanrader...
Hier 2x wezen eten tijdens ons verblijf in Wemeldinge. Wat een fijne zaak om te vertoeven. Het eten was echt heerlijk en met liefde en passie bereidt. Ook de gastvrouw en de kok zijn heel erg vriendelijk en al het het andere personeel loopt ondanks de grote drukte met een glimlach in het rond. Echt een aanrader als je in de buurt ben daar.
Frites waren heerlijk, mooi krokant. Middelgrote portie besteld,maar voor een niet-Zeeuw vond ik dit meer "klein". Broodje hamburger speciaal komt standaard zonder sauzen hier, is ook niet naar gevraagd. Waar ik vandaan kom is dat wel standaard. Maar niet getreurd: heb om saus gevraagd en zonder enige discussie gewoon gekregen. Helemaal top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid