facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clown Willy Entertainment

Clown Willy Entertainment

Info

Deze pagina gaat over de acties en activiteiten van Clown Willy Entertainment.
Like onze pagina dan blijft u goed op de hoogte van ons laatste nieuws.

Geschiedenis

Welkom op de Pagina van Clown Willy Entertainment.

Clown Willy is een clown die de fantasie van kinderen tot leven brengt. Hij vermaakt jong en oud. Bent u op zoek naar een leuke clown voor al uw feesten, zoals kinderfeestjes, braderieën, bruiloften en dergelijke, dan bent u bij Clown Willy op het juiste adres.

Naast Clown Willy zijn er nog een aantal andere clowns die van uw feestje een spetterend spektakel weten te maken. Daarnaast bieden wij verschillende producten aan zoals zeskamp, funfood, springkussens, geboorte-pilaren, seizoens-entertainment (zoals sinterklaas, kerstmis en Pasen). Niets is te veel bij clown Willy Entertainment.

Bij interesse of indien u meer informatie verlangt neem dan gerust contact op met ons door een berichtje te sturen.

Met vriendelijke clownsgroet, Clown Willy

Adres: Anjerstraat 18, 6026XP Maarheeze
Telefoonnummer: 0654780736
Stad: Maarheeze
Route: Anjerstraat 18
Postcode: 6026XP



op zoek naar gerelateerd: Kermis kinderfeestje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jump 4 Joy Jump 4 Joy 577 meter Hallo allemaal. Ik heb een opblaaspop bij jump 4 Joy gehuurd. Ze hebben hem netjes ge...
Het Opblaas café Het Opblaas café 986 meter welkom op onze pagina van het opblaascafé. voor elk feestje hebben wij voor jullie ee...
Recensies
Op een vrijdag avond 12-05 de cursus: vuurspuwen gevolgd. Met onze scoutinggroep. Na een rustig en afwachtend beginvan de groep en een uitleg, begonnen in kleine groepjes met water. Toen we dit allemaal onder de knie hadden moest het 1e schaap over de dam. Uiteindelijk waren we allemaal enthousiast genoeg en hebben we flink wat plezier gehad met het vuurspuwen. Het kwam helemaal uit de verf in het donker. Een aanrader voor als je iets unieks wil organiseren
Wij hebben het gladiatoren spel van Clown Willy gehuurd. Was top entertainment voor ons teamuitje en Volleyballers van 2.05 meter kan het kussen hebben. Degelijk en grote meppers erbij, was top. Het regelen ging gemakkelijk met veel persoonlijk en vriendelijk contact en dat allemaal voor een keurige prijs. Volgende keer huur ik hier weer een luchtkussen.
Goede en snelle communicatie. Mooi assortiment en afspraken worden nagekomen. Wij hebben de Lego Blokken XL gehuurd en de kinderen hadden er plezier van. Ik zal zeker nog een keer boeken bij Clown Willy!
Super leuk assortiment aan springkussens en spellen. Het regelen van brengen en halen ging weg makkelijk met William. Hartelijk dank, de volgende keer komen we zeker weer terug!
Al een aantal keren Willy geboekt als piet/sint en als paashaas. Super leuk en geduldig met de Kids dus zeker een aanrader! En hij komt altijd zijn afspraken naar! Een topper dus
Altijd fijn geregeld Super aardig Totaal niet duur Gaan we zekers vaker gebruik van maken voor elk feestje heeft hij wel entertainment.
Wij hebben het western mini springkussen gehuurd voor een weekend, heel fijn contact gehad, alles goed geregeld! Ze komen het springkussen brengen en ook weer ophalen, duidelijk tips gegeven bij slecht weer e.d. En ze hebben hem helemaal klaargezet voor het feest al! Wat een topper! En dat voor die prijs!! Ik ga hier zeker vaker een springkussen huren! ;
Mooi aanbod, snelle reacties en goede levering/service. Top feestje gehad dankzij Clown Willy Entertainment! Super bedankt namens mij en mijn dochter. Zou het zeker aanbevelen!!
We hebben voor de verjaardag van ons zoontje een springkussen gehuurd en alles is gegaan zoals we hadden gehoopt. Hele goede service, vriendelijke mensen en totaal niet duur! Bedankt en tot de volgende keer.
Onze kinderen van 3 en 5 hebben vollop genoten van de Wester mini springkussen! Ideaal voor de wat jongere kinderen en super dat er een glijbaan aan zit. De springkussen werd keurig afgeleverd, geplaatst en aangesloten op de gewenste plek in onze tuin. Stekker erin en letterlijk binnen 10 seconden klaar voor gebruik. Een echte aanrader voor kinderfeestjes en dat voor een mooie prijs! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid