facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clown Essebessie

Info

Clown Essebessie maakt jouw feest compleet! Met O.a. Ballonnenfiguren, Schminken, Grabbelen in de Grabbelton en nog veel meer! Wil jij een stoere Jungle feestje? Of een Piratenfeestje? Dat kan! Neem contact met op ons op voor meer informatie.



"Fleurt ieder kinderfeest op!"
Adres:
Stad: Arnhem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gabbers 4 Gabbers Gabbers 4 Gabbers 1 km Bestelde product nooit ontvangen. Contact zoeken heeft ook geen zin, er wordt toch ni...
De IJskoningin & vrienden De IJskoningin & vrienden 2 km Hele leuke zaak in een voormalige bakkerij bij de molen van Klarenbeek. En mee dan al...
Caribeatz Caribeatz 2 km Keeping the summer feeling going with the wildest artists around.
De Kookplaats De Kookplaats 3 km Prachtige plek om onze bruiloft gevierd te hebben!
Bolandy Bolandy 3 km Bolandy maakt muziek waar gezelligheid en plezier van belang zijn. Hits uit de jaren ...
Fotofeestjes Fotofeestjes 3 km We hebben hele goede ervaringen met Fotofeestjes. Onze beide dochters hebben een ontz...
Recensies
Op 8 januari een heel leuk kinderfeestje gehad mede dankzij clown fleur! Echt geweldig hoe ze alle kinderen betrok tijdens het feest. Veel complimenten gekregen voor jou aanwezigheid, het was meer als ik had verwacht van te voren!
Wat een enthousiasme, professioneel en vriendelijkheid echt een feestje om clown Fleur erbij te hebben. Popcorn en suikerspin machine schminkt artiest ook via haar te boeken. Echt een aanrader!!
Ontzettend leuke dag gehad vandaag! Je hebt de dag van de kinderen helemaal compleet gemaakt, de ballondieren en glittertattoos waren een enorm succes. Tot ons volgende feestje, want daar willen wij je zeker bij hebben!
In januari heeft Clown Fleur het kinderfeestje van mijn dochter 8 jaar verzorgd. Het was een feestje van begin tot eind en iedereen heeft genoten!
Wij hadden Clown Fleur geboekt voor ons feest. Wat hebben de kinderen genoten. Echt super leuk. Een echte aanrader!! Bedankt!!
Twijfel niet.. Wij hebben voor 2 uur geboekt. Wat een fantastisch entertainment. Kinderen rond 20 kids werden volop bezig gehouden waardoor ouders ook rustig konden zitten. Ouders en kinderen gingen met veel ballonnen en een glimlach weg. We hebben veel bedankjes gehad wegens een leuk feest. Clown Fleur en haar hulpje krijgen van ons een 10 . Bedankt voor alle extra’s, kinderen hebben het echt naar hun zin gehad.. wie weet tot snel..
Als Clown Fleur binnenkomt is het gelijk feest! Ik heb heel fijn met haar samengewerkt, ze is een veelzijdige animator.
Gisteravond werd onze pakjesavond één groot feest met jou als Piet. Van begin tot het eind hebben wij zowel de kleintjes als de grote, genoten van jou als Piet. Je had het tot in de puntjes voorbereid! Je kunt merken dat je er echt aandacht aan besteed. Een hart voor de kinderen! Wij komen zeker terug! En zeker niet alleen met feestdagen
Heel erg vriendelijk, leuk aanwezigheid, fijne sfeer. Kinderen hebben heerlijk genoten, ouderen hebben het ook allemaal fijn gevonden. Veel complimenten gekregen ook over uw aanwezigheid.
Het was een waar feestje om Clown Fleur op bezoek te krijgen bij het kinderfeestje van onze dochter 5 jaar. Ze komt al aan met een leuk muziekje en bellenblaas machine, dus de kinderen stonden haar al met een grote glimlach bij de deur op te wachten. Daarna verzorgd Clown Fleur om de 15 minuten een nieuwe activiteit en dit slaat goed aan bij de kinderen tussen 5 en 6 jaar, figuurballonnen voor elk kind, knutselen, snoepjes toveren, glittertattoo's, ringen gooien en een kado'tje uitzoeken. En aan het einde van het feestje hebben alle kinderen ook tegen hun ouders verteld dat ze ook ballonnen aan de deur moeten hangen als ze jarig zijn, want dan weet de feestclown dat er een feestje is! Hoe dan ook! Een echte aanrader voor je kinderfeestje, want als ouder heb je het zelf ook vrij rustig, je kan erbij staan, foto's maken en gezellig meedoen met de kinderen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid