facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cloud24

Cloud24

Info

Cloud24 is een online totaal-dienstverlener op het gebied van IT. Doormiddel van jarenlange ervaring in de wereld van internet, computers en Clouddiensten kunnen wij met recht zeggen een vertrouwde partner te zijn voor de zakelijke markt.

Geschiedenis

Cloud24 is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van IT. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij voornamelijk actief in de Cloud-sector. Wij leveren onze producten & diensten real-time op allerlei vlakken, waardoor onze dienstverlening naar u toe optimaal is. Wij maken samen met u als klant heldere en transparante afspraken; Voor ons geen kleine lettertjes. Hierdoor weet u vooraf waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.



"Cloud24: Specialist in IT.Sinds onze oprichting in 2014 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van o.a. Cloud oplossingen, Systeembeheer, VoIP telefonie, Hosting en alles wat daar bij komt kijken. Gemotiveerd door innovatie bedienen wij onze klanten met de laatste technieken op ICT gebied, om zo maximaal van dienst te kunnen zijn. Ook voor goed advies, nieuwe hardware, of ingewikkelde kwesties rondom de AVG-wet of uw online veiligheid gaat u naar Cloud24."
Adres: David Livingstonestraat 3, 7825 AE Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 088 - 244 0 244
Stad: Emmen
Route: David Livingstonestraat 3
Postcode: 7825 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASUS Holland B.V. ASUS Holland B.V. 2 km Goede service!
2Com2 2Com2 2 km Optimaal internetadvies voor website en webshop
Schulzer It Services Schulzer It Services 2 km Specialiseert in computerreparatie, computerbouw en applicatieontwikkeling.
Webba - Online Vooruit Webba - Online Vooruit 3 km Wij bouwen websites en webshops. Effectief op internet, makkelijk in gebruik en mooi ...
ICT Prima ICT Prima 3 km Wij zijn gespecialiseerd in Support, Consultancy en Webhosting. Ook voor software pak...
We'R Media We'R Media 4 km Ik heb heel goed gesprek gehad hier, dit ging over een toekomstig bedrijf van mij.. i...
Dacom Dacom 5 km Prachtig duurzaam pand!
Reverse IT Reverse IT 5 km Veel kennis en denkt goed mee
BENBELLEN.NL BENBELLEN.NL 5 km Dankzij een gulle gift van Dennis van BenBellen hebben 2 jongemannen met een licht ve...
Multimedia Emmen Multimedia Emmen 6 km In en verkoop laptops, computers, smartphones en reparaties ervan.
Emit IT Emit IT 6 km Emit IT is een bedrijf dat zich focust op het realiseren van op maat gemaakte Interne...
Politie Ede Politie Ede 117 km Bij een schade melding via 09008844 is de politie van Ede gekomen en heeft de situati...
Recensies
Door een update van Microsoft konden wijk plotseling niet meer scannen. Aangezien wij als Administratiekantoor Pors het papier gebruik tot een minimum willen beperken waren wij hier niet blij mee. Cloud24 heeft per omgaande ter plekke het euvel opgelost. Bravo!
Cloud-24 is sinds 2016 "onze" ICT partner. Een bewuste keuze, zij zorgen ervoor dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over het draaiende houden van computers, printers, telefonie en allerlei andere voorkomende I.C.T. vraagstukken . Maandelijks onderhoud en mocht er tussentijds toch iets aan de hand zijn, wordt er snel en adequaat gehandeld. Mocht u op zoek zij naar een betrouwbare I.C.T partner dan bevelen wij Cloud-24 zeker aan. Rob Kuik Motorhuis Bakker Nieuw Weerdinge.
Uitstekende service! Nadat mijn laptop kapot was gegaan, kon ik hier terecht voor een nieuw exemplaar, mét behoud van al mijn data / foto's! Erg blij mee, bedankt!
Cloud24 heeft hier een server geleverd met een vijftal Thin clients zodat wij vlot en flexibel vanaf de RDS kunnen werken
Cloud24 heeft een NAS server geleverd en wij zijn daar erg tevreden over.
Prima werk geleverd volgens afspraak Dik tevreden.
Goed geholpen door de jongens van Cloud 24. erg vriendelijk personeel!
Goed vriendelijk bedrijf, met erg prettige en snelle service.
Fijne mensen en goede communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid